آمتیییییس مدیر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 1252 عنوان چرا بیدارین، | مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 62 پست شمام مث من غصه نمیزاره بخوابین؟ دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! 1400/09/21 | 01:41 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adhesh عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 280 حالم خرابه در حده المپیک اومدم نشستم خونه بابام به خاطره بی عرضه ای شوهرم چرا بی عرضه؟
آمتیییییس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 1252 دیوار ب دیوار میدیدم شبکه نسیم الان منتظرم پایتخت شروع شه شبکه تماشا خوش باشین همیشه❤🌹 دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
_____fateme_____ عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 3292 چرا، میشه تعریف کنی؟ شناخته هم شدم به جهنم گفته بودن من این حرف و پشت سر یکی گفتم اما من نگفته بودم یعنی کار خودشون انداختن گردن من این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
آمتیییییس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 1252 دغدغه دارم ولی خداروشکر غصه نیست حل شدنیه با اینکه قراره سخت باشه البته دلیل بیدار بودنم دغد ... خداروشکر❤ دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
fati_bala عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1972 من بخوام بخوابم فکرو خیال نمیزاره بخوابم..ولی مجبورم بخوابم..الان دوروزه دیر میخوابم چون خوابم نمیبره از فکر فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
آمتیییییس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 1252 مجردم شوخی کردم😂😂نمیدونم فاز چی برداشتم خدا نکشتت😂😂 دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
80mary عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 1833 چرا بی عرضه؟ داداشاش سهم خودشونو از باباشون گرفتن اما شوهرم دلش برا باباش میسوزه😏 خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
تنهاترین_تنها_تنها عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2307 انشالله هرچی هست خیره؛ ب دلت بد راه نده ان شاالله که بخیر بگذره🙏 کاربر آقا هستم
آمتیییییس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 1252 شناخته هم شدم به جهنم گفته بودن من این حرف و پشت سر یکی گفتم اما من نگفته بودم یعنی کار خودشون انداخ ... چی بگم، بعضیا چطور دلشون میاد الکی زندگی دیگران و خراب کننخودتو ناراحت نکن خدا داره از بالا میبینه 🌹❤ دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
adhesh عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 280 داداشاش سهم خودشونو از باباشون گرفتن اما شوهرم دلش برا باباش میسوزه😏 این بی عرضگی نیستاحترامهشماچرا حقتو از بابات نمیگیری؟پشت سر همچین شوهری باید نماز خوند.همه چی پول نیست
adhesh عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 280 این بی عرضگی نیست احترامه شماچرا حقتو از بابات نمیگیری؟ پشت سر همچین شوهری باید نماز خوند.همه چی ... مطمان باش عاقبت بخیر میشه شوهرت اگه بذاری
آمتیییییس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 1252 با ی ادم آشغال دعوام شده گند زده تو مخم چراکی؟ دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
آمتیییییس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 1252 داداشاش سهم خودشونو از باباشون گرفتن اما شوهرم دلش برا باباش میسوزه😏 عزيزم خدارو شکر کن که شوهر ب این خوبی داری؛ مطمعن باش خدا هزار برابرشو بهتون میده دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
nfassss عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 خوش باشین همیشه❤🌹 فدات شم همچنین😙 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦