2777
2789
عنوان

چکار کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست
بعضی وقتهوفک میکنگ اگه طرف مقابل دوسم نداشته باشه جی اون همه عشق پوچ باشه چی اونجاشوفک کردی اکه مارو ...

دقیقا فقط میگم اگه بگه نه چیمیشه غرورم اجازه نمیده ولی میگم لامصب چرا باهام بد رفتاری نمیکنی چرا خوش اخلاقی چرا منو وابسته میکنی این هیچی نگفتنه زجر محضه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش خودمو باهاش تصور میکنم بعد میگم وقتی نمیشه چرا این کارو میکنی

دسته خودت نیس که. خودتو مشغولم کنی یهو به خودت میای میبینی عه از کیه دارم با طرف تو ذهنم حرف میزنم. 

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
دسته خودت نیس که. خودتو مشغولم کنی یهو به خودت میای میبینی عه از کیه دارم با طرف تو ذهنم حرف میزنم.& ...

😭😔💔دقیقا دقیقا

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببخشید اینجا پیام دادما،اتفاقی تاپیکاتون رو خوندم همین مشکلو دارم دقیقا راهکار میخوام

راحت باشید

2791
2779
2792