2821
2789
عنوان

چکار کنم💔

215 بازدید | 23 پست

چکار کنم از فکرش بیام بیرون؟

نمیدونه دوسش دارم منم نمیتونم بهش بگم.

تو را خدا شوخی نکنید حالم خوب نیست فقط بگید چجوری فراموشش کنم؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گذر زمان..

چقدر اخه چرا باید اینجوری بشه اخه😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

امان از دل نفهم یکیش دل صاحب مرده خودم

😔😔😔خیلی نفهمه قلبم مچاله شده

همدردیم گلم هشت ساله عاشقشمونمیدونم خسته شدم دیگه نه ازدواج میکنه تامنم بتونم ازدواج کنم نه جسارتشود ...

😭😭😭😭حق داری بلاتکلیفی من همش منتظرم یه چیزی بگه ولی نه که نه....

دیگه ام جز یبار نمیتونم ببینمش😔

با گذر زمان فراموشش میکنی اولش سخته

فراموش میشه؟

😭خیلی دوسش دارم خیلی

هیچ راهی نداره. کم کم که زمان بگذره بهش عادت میکنی ولی هیچوقت فراموش نمیشه

همش خودمو باهاش تصور میکنم بعد میگم وقتی نمیشه چرا این کارو میکنی

خوووووب میفهممت خیلی خوب

لعنت به این چیزا لعنت من خیلی دوسش دارم همش خودمو تصور میکنم باهاش ولی زجرم میده دیگه نمیتونم ببینمش جز یکبار دیگه

واقعادرکت میکنم خیلی سخته خیلب🥺😭

کاش خودش میفهمید اخه💔😔

2828
2791
2779
2792