فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان چکار کنم💔 215 بازدید | 23 پست چکار کنم از فکرش بیام بیرون؟نمیدونه دوسش دارم منم نمیتونم بهش بگم.تو را خدا شوخی نکنید حالم خوب نیست فقط بگید چجوری فراموشش کنم؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1400/09/21 | 00:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahar_ai عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1574 امان از دل نفهم یکیش دل صاحب مرده خودم دختر آریایی ، فرزند کوروش کبیر☀️
dokhitanhayehtanha عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 519 همدردیم گلم هشت ساله عاشقشمونمیدونم خسته شدم دیگه نه ازدواج میکنه تامنم بتونم ازدواج کنم نه جسارتشودارم بگم 😔
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 گذر زمان.. چقدر اخه چرا باید اینجوری بشه اخه😭 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 امان از دل نفهم یکیش دل صاحب مرده خودم 😔😔😔خیلی نفهمه قلبم مچاله شده تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 همدردیم گلم هشت ساله عاشقشمونمیدونم خسته شدم دیگه نه ازدواج میکنه تامنم بتونم ازدواج کنم نه جسارتشود ... 😭😭😭😭حق داری بلاتکلیفی من همش منتظرم یه چیزی بگه ولی نه که نه....دیگه ام جز یبار نمیتونم ببینمش😔 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
ماهی_جنگجو عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 6934 هیچ راهی نداره. کم کم که زمان بگذره بهش عادت میکنی ولی هیچوقت فراموش نمیشه سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
sahar_ai عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1574 😔😔😔خیلی نفهمه قلبم مچاله شده خوووووب میفهممت خیلی خوب دختر آریایی ، فرزند کوروش کبیر☀️
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 با گذر زمان فراموشش میکنی اولش سخته فراموش میشه؟😭خیلی دوسش دارم خیلی تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 هیچ راهی نداره. کم کم که زمان بگذره بهش عادت میکنی ولی هیچوقت فراموش نمیشه همش خودمو باهاش تصور میکنم بعد میگم وقتی نمیشه چرا این کارو میکنی تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 خوووووب میفهممت خیلی خوب لعنت به این چیزا لعنت من خیلی دوسش دارم همش خودمو تصور میکنم باهاش ولی زجرم میده دیگه نمیتونم ببینمش جز یکبار دیگه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
dokhitanhayehtanha عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 519 😭😭😭😭حق داری بلاتکلیفی من همش منتظرم یه چیزی بگه ولی نه که نه.... دیگه ام جز یبار نمیتونم ببینمش ... واقعادرکت میکنم خیلی سخته خیلب🥺😭
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 واقعادرکت میکنم خیلی سخته خیلب🥺😭 کاش خودش میفهمید اخه💔😔 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍