فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان چکار کنم💔 | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست چکار کنم از فکرش بیام بیرون؟نمیدونه دوسش دارم منم نمیتونم بهش بگم.تو را خدا شوخی نکنید حالم خوب نیست فقط بگید چجوری فراموشش کنم؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1400/09/21 | 00:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhitanhayehtanha عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 519 کاش خودش میفهمید اخه💔😔 بعضی وقتهوفک میکنگ اگه طرف مقابل دوسم نداشته باشه جی اون همه عشق پوچ باشه چی اونجاشوفک کردی اکه مارونخاستن چی ؟؟من ازاین میترسم که بگم غرورموبشکنه همین
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 بعضی وقتهوفک میکنگ اگه طرف مقابل دوسم نداشته باشه جی اون همه عشق پوچ باشه چی اونجاشوفک کردی اکه مارو ... دقیقا فقط میگم اگه بگه نه چیمیشه غرورم اجازه نمیده ولی میگم لامصب چرا باهام بد رفتاری نمیکنی چرا خوش اخلاقی چرا منو وابسته میکنی این هیچی نگفتنه زجر محضه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
ماهی_جنگجو عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 6934 همش خودمو باهاش تصور میکنم بعد میگم وقتی نمیشه چرا این کارو میکنی دسته خودت نیس که. خودتو مشغولم کنی یهو به خودت میای میبینی عه از کیه دارم با طرف تو ذهنم حرف میزنم. سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 دسته خودت نیس که. خودتو مشغولم کنی یهو به خودت میای میبینی عه از کیه دارم با طرف تو ذهنم حرف میزنم.& ... 😭😔💔دقیقا دقیقا تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
sahar_ai عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1574 دسته خودت نیس که. خودتو مشغولم کنی یهو به خودت میای میبینی عه از کیه دارم با طرف تو ذهنم حرف میزنم.& ... آخ گفتی... دختر آریایی ، فرزند کوروش کبیر☀️
raz825 عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 1565 ببخشید اینجا پیام دادما،اتفاقی تاپیکاتون رو خوندم همین مشکلو دارم دقیقا راهکار میخوام
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 ببخشید اینجا پیام دادما،اتفاقی تاپیکاتون رو خوندم همین مشکلو دارم دقیقا راهکار میخوام راحت باشید تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 هر وقت بودین بگین هستم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍