2777
2789
واسه چی استرس داری؟......دلیل اصلیش چیه؟.....ازش فاصله بگیر

چ میدونم چ مرگمه. تیک گرفتم از استرس، یه چیز خنده دار سرم تیک گرفته. حرف میزنم تپق میزنم کارام هول هولیه.انگار دارن منو میبینن همش.

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه به روش با قانون جذب که خودت نتیجه گرفتی رو کامل برام توضیح بدی؟  و این که برای زیبایی هم ...

بله اینجا میگم 

معلومه که تاثیر داره برای زیبایی برای همه چی تاثیر داره.

شما چطور چیزی که میخوای رو جذب میکنی؟

هیچ عاملی برای جذب کردن مهم تر از این نیست که شاد باشید و آرامش داشته باشید 

اینکه بتونی ذهنتو کنترل کنی نذاری چیزی حستو بد کنه خیلی مهمه.

چ میدونم چ مرگمه. تیک گرفتم از استرس، یه چیز خنده دار سرم تیک گرفته. حرف میزنم تپق میزنم کارام هول ه ...

عزیزم اینجور نباش.....ذهنت رو آزاد کن........برنامه ریزی کن واسه خودت...........اون چیزی که حس میکنی باعث این شده هر چی ک هست ازش فاصله بگیر...... بهش فکر نکن.......بی خیال باش❤

.....

عزیزم اینجور نباش.....ذهنت رو آزاد کن........برنامه ریزی کن واسه خودت...........اون چیزی که حس میکنی ...

بخدا خودمو میزنم بیخیالی.همش دلهره...دارم اصلا اعتمادبنفس زیرررررررصفر. ازاول اینجوربودم الان افتضاحم. راضی نیستم مهمونی برم.یه چای بخامم جای بخورم میترسم انگاربمن زوم کردن حالت خفگی میگیرم.اصلن یه وضعی....آبروم واسم نمونده...😭

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
با قانون جذب میشه خصوصیات اخلاقی ینفرو عوض کرد؟

بدترین آدما و بداخلاق ترین آدم ها رو دیدید یهو با یه نفر خیلی خوبن؟

پس تو همه ی آدما جنبه ی خوب وجود داره 

این ما هستیم که با فرکانس هامون جنبه های مختلف آدما رو برانگیخته میکنیم 

شما اگه میخوای کسی اخلاقش باهات خوب باشه قبل از هر چیزی نباید قضاوتش کنی نباید ازش خشم و کینه داشته باشی 

خصوصیات خوبشو هر روز بنویس و بابتش خدا رو شکر کن و به خصوصیات بدش حتی لحظه ایی فکر نکن 

و سعی کن اخلاق های خوبی که میخوای اون آدم داشته باشه اول در خودت به وجود بیاری 

بهت قول میدم به مرور رفتارش باهات خیلی خوب میشه.

از کتاب ها و سمینارهای مختلف

سمینار و کتاب های چ کسایی؟

استاد هم داشتید؟ مثلا عباسمنش عرشیانفر یا بصیری و شریفی و...

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

سمینار و کتاب های چ کسایی؟ استاد هم داشتید؟ مثلا عباسمنش عرشیانفر یا بصیری و شریفی و...

راستش من خیلی علاقه مندم از هر استادی و هر کتابی هر چه به دستم برسه دنبال میکنم 

در کل قانون ثابته هر استادی که بهت حس خوبی میده اونو دنبال کن.