2777
2789
جذب آدما و کوچکی و بزرگی اون جذب به اهمیتیش برای اون اون فرد بستگی داره مثلا شاید جذب یه چیزی برای م ...

من با یه دوستی چند ساله قهرم و کلا شماره همو پاک کردیم و الان همو نمیبینیم دوس دارم اشتی کنم ولی نمیتونم پیش قدم شم چیکار کنم منو اون دوستم دوباره باهم اشتی کنیم؟ یا خودش بیاد سمتم 

البته قصدم شکستن غرورش نیست میخوام خوب باشیم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یه دوستی چند ساله قهرم و کلا شماره همو پاک کردیم و الان همو نمیبینیم دوس دارم اشتی کنم ولی نمی ...

اول از همه باید از ته دل دوستت رو ببخشی 

اگه ناراحتت کرده یا اتفاقی پیش اومده باید جوری به اون اتفاق نگاه کنی که دیگه حستو بد نکنه 

تا زمانی که کاملا نتونی ببخشی نمیتونی به راحتی جذبش کنی 

بعد بیا خاطرات روزای خوبی که باهم داشتید و ویژگی های خوب دوستت و محبت هایی که در حقت کرده رو بنویس 

توی دلت به دوستت بگو که چقد دوسش داری و خیلی خوشحال میشی دوباره ببینیش و به خاطر اینکه دوباره با دوستت آشتی کردی و خوشحالی از حالا خدا رو شکر کن

و در زمان های دیگه به زندگیت برس و این قضیه رو به خدا بسپار خیالت راحت باشه به زودی با دوستت ملاقات میکنی.

اول از همه باید از ته دل دوستت رو ببخشی  اگه ناراحتت کرده یا اتفاقی پیش اومده باید جوری به اون ...

بعد عزیزم درمورد جذب شخصی که ازش خوشمون میاد اگه اون شخص رو بالاتر از خودم ببینم چی؟ این حس برام ناخوشاینده مثلا اینکه اون شخص از لحاظ مالی بالاتر باشه باعث میشه اعتماد بنفسم بیاد پایین و به این فکر کنم من باید از خدام باشه با اون باشم نه اینکه اون از خداش باشه با من باشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

بعد عزیزم درمورد جذب شخصی که ازش خوشمون میاد اگه اون شخص رو بالاتر از خودم ببینم چی؟ این حس برام ناخ ...

تا وقتی اینطور فکر کنی و اون شخص رو از خودت بالاتر بدونی نمیتونی جذبش کنی اگه هم جذب کنی ازش رفتار خوبی نمیبینی چون ناخودآگاه ارتعاشی میفرستی که تو رو برای اون غیر جذاب میکنه 

باید روی خودت کار کنی اعتماد به نفستو زیاد کنی خودتو دوست داشته باشی

بدون تو همین طوری که هستی خیلی ارزشمندی خیلی خوبی ها و زیبایی ها در وجودت هست اونارو ببین و بابتش شکرگزاری کن 

محاله عاشق خودت باشی برای خودت خیلی ارزش قائل باشی و دیگران عاشقت نشن 

ما خودمون با افکارمون تعیین میکنیم چقد جذاب باشیم و دیگران چقد ما رو دوست داشته باشن.

تا وقتی اینطور فکر کنی و اون شخص رو از خودت بالاتر بدونی نمیتونی جذبش کنی اگه هم جذب کنی ازش رفتار خ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت کاملا درسته حرفات من خودمم از قانون جذب اطلاعات دارم ولی اینجا خیلیا هستن راهنمایی اشتباه میدن یا فقط دوکلمه بلدن عبارت تاکیدی و تجسم! ولی خب اطلاعات شما به من نزدیک بود 

یه سوال دیگم داشتم برای جذب شغل با شرایطی که میخوام چیکار کنم؟ من یه لیست نوشتم حدودا نزدیک 19 مورد شد اما شغل خاصی مدنظرم نیست که بگم حتما باید این شغل باشه یا حتما باید اون شغل باشه ولی خب اینکه چه سبکی میخوام بیشتر مدنظرمه بعد یادداشت کردم تا بدونم دقیقا چی میخوام

الان برا جذبش باید چیکار کنم؟ یا چه تمرینی انجام بدم

ممنون عزیزم از راهنماییت کاملا درسته حرفات من خودمم از قانون جذب اطلاعات دارم ولی اینجا خیلیا هستن ر ...

این خیلی خوبه که مشخصات شغل دلخواهتون رو نوشتید و این که دقیقا نمی‌دونید چیه اشکالی نداره از روی همون مشخصات کارهایی که مورد علاقتون هست رو میتونید پیدا کنید 

وقتی روی مشخصات شغل دلخواهتون فکوس میکنید یه سری کارا بهتون الهام میشه که انجام بدید یا مثلا یهو یکی یه ایده میده یا جایی چیزی میشونید یا حتی کاری بهتون پیشنهاد میشه تو این شرایط حتما پیگیری کنید و‌ ازش نگذرید چون همین اقدامات شما رو به شغل دلخواهتون میرسونه 

و جوری زندگی کنید انگار خیالتون راحته به زودی میرید سرکار 

یا مثلا برای کار جدیدتون لباس بخرید این یه جور اعلام آمادگی به کائناته و باورتون رو محکم می‌کنه.