2777
2789
هر سوالی داشتید بپرسید اینطوری بهتر میتونم براتون توضیح بدم

خب باشه عزیزم..... 

نوشتن تاثیر داره داخل قانون جذب؟ مثلاً چیزی که میخوام روز هر روز چند بار بنویسم؟[جوری می‌نویسم که الان اون چیز رو دارم] 

مثلا خودم افکار منفی زیاد دارم....چیکار کنم که همه اش مثبت باشه؟ چون خب داخل قانون جذب فکر میکنم افکار مثبت خیلی تاثیر خوبی داره.... 

بعد من قبلا سابلیمینال گوش دادم حدودا ۵ ماه پیش اینا...میترسم اثر بدی داشته باشه ولی دیگه گوش نمیدم...تا الان هم چیزیم نشده روحی و جسمی تغییری نکردم....خیلی استرس دارم خطر داشته باشه...

Just a little girl 🗿
این یکی فکر نکنم بشه هاا😂😂🥀🥀

اخه ینفر اموزش قانون جذب و اینارو میداد گف بیا واسه اینکار خواسم ببینم راس گفته یا برع جذب مشتری بوده؟

هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم خیلی بده ازاسترس.... 

همین که دائم اینو میگید استرستون بیشتر میشه.

به جاش بگید خدایا شکرت چقدر آرامش دارم 

من در پناه خدا هستم 

خدا از من حمایت میکنه 

من عالیم و همه چی خیلی خوبه 

انقدر اینا رو تکرار کنید تا نجواهای ذهنتون خاموش شه 

بهتون قول میدم خیلی تاثیر داره.

خب باشه عزیزم.....  نوشتن تاثیر داره داخل قانون جذب؟ مثلاً چیزی که میخوام روز هر روز چند بار ب ...

نوشتن از این جهت تاثیر داره که تمرکز آدمو بیشتر میکنه و ذهن کمتر با افکار منفیش مزاحم میشه اما ممکنه یه نفر هم باشه که با نوشتن خیلی حس خوبی نگیره منظور اینه که تنها راه نیست اما خیلی قدرتمنده 

افکار منفی دارید چون هر فیلم و سریالی رو میبینید هر آهنگی رو گوش میدید با آدما دردودل میکنید تو هر بحثی شرکت میکنید و...

به محض اینکه دست از این کارا بردارید افکار منفی کم و کم تر میشن 

شما وقتی حس خوبی به سابلیمینال نداری و میترسی روت تاثیر منفی بذاره به هیچ وجه گوش نده چون برات نتیجه خوبی نخواهد داشت.

میشه بگی چیا جذب کردی؟  و اینکه برا جذب شخصی که ازش خوشمون میاد چ کنیم

جذب آدما و کوچکی و بزرگی اون جذب به اهمیتیش برای اون اون فرد بستگی داره مثلا شاید جذب یه چیزی برای من خیلی بزرگ و مهم باشه و برای دیگری نه 

برای جذب کسی که ازش خوشتون میاد قبل از همه باید خیلی خودت رو دوست داشته باشی برای خودت زندگیت و اهدافت خیلی ارزش قائل باشی نه این که شب و روزت فقط فکر کردن به اون طرف باشه بلکه باید دنبال اهداف و برنامه های خودت باشی باید خوشحال باشی از زندگیت لذت ببری به خودت اهمیت بدی 

ویژگی های خوب خودتو هر روز بنویس و بخون باید احساس قدرت و اعتماد به نفس کنی 

بعد ویژگی ها و چیزهایی که در اون آدم هست و ازش خوشت میاد رو بنویس و بابتش خدا رو شکر کن

در  آخر آسوده خاطر باش و بسپار به خدا.

همین که دائم اینو میگید استرستون بیشتر میشه. به جاش بگید خدایا شکرت چقدر آرامش دارم  من در پن ...

باشه.خدا کنه💙یه عمره اینجورم یعنی میشه خوب شم

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
باشه.خدا کنه💙یه عمره اینجورم یعنی میشه خوب شم

معلومه که میشه 

تلاش کن روی خودت کار کنی 

به یاد خدای درونت بیوفت 

خدا دوست داره ما غرق خوشحالی و آرامش باشیم 

هر جا کم آوردی از من بپرس 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار