2777
2789
عنوان

جاری عملیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 6559 بازدید | 105 پست
میخام ولی نمیدونم کجامو عمل کنم دماغم کوچیکه چشامم عینک ندارم خو فقط به ذهنم رسید مژه بکارم با اینکه ...

هیچی عشقم افتخار کن بدون عمل همه جات نرماله

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
از کجا میدونی بخاطر حضور شما بوده؟؟حتما دلش میخواسته انجام بده چرا برات مهم از همین الان سعی کن بیخی ...

ماشالا خوب یادشه  انقدم زیراب منو پیش مادر شوهرم میزنه ولی خب من ب ی ورمه😐😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من از حسودی نمیگم این چیزارو اخه من تازه عروسم هی همه مقایسه میکنن خب ادم عصابش خورد میشه

تازه عروس بودن امتیازه؟😑😑

هنوز درگیر این مسائل چیپ و پیش پا افتاده هستین واقعا؟😑

منم متولد هفتاد و دوام و دارم پول جمع میکنم دماغمو عمل کنم دوتا بچه کوچیکم دارم ولی دوستمون ی حوری گ ...

واقعا

خواهر من متولد ۶۱ تازه میخواد بره عمل بینی 🤦🏻‍♀️ 

من چی بگم متولد ۶۶ دو تا بچه دارم 🤣

منم همیشه تیپای اسپرت و رنگی رنگی و دخترونه میگردم قاب گوشیمم عروسکی و…. 

یعنی منو ببینه حتما میگه سر پیری معرکه گیری 😅

میخام ولی نمیدونم کجامو عمل کنم دماغم کوچیکه چشامم عینک ندارم خو فقط به ذهنم رسید مژه بکارم با اینکه ...

هیچ کاری عزیزم بچسب به زندگیت جای این چشم و هم چشمی کردنا

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بطور کاملا مستقیم داری میگی ازش خوشگلتری😆ول کنید توروخدا این بحثهای بی ارزش رو

حالا خیلی خوشگل تر نه ولی خب نمیدونم اوسکولم دیگ به این چیزا فکر میکنم😂اخه تموم وسایل خونشم عوض کرده

اخه هی همه میان میگن تو تازه عروسی ولی اون بیشتر به خودش رسیده🥺

خب شما جواب بده من دوست دارم نچرال بمونم در حد خودتم برس به خودت این دیگه از بیشعوریه اطرافیان هست که با مقایسه باعث آزار به جون انداختن جاری ها میشن بعد از یه مدت هم عادی میشی کسی دیگه کاریت نداره