2777
2789
عنوان

جاری عملیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 6559 بازدید | 105 پست
امتیاز نیس ولی تازه وارد ی خانواده شدی همه زومن رو شما😐

این فقط تصور خودتونه عزیزم

مردم الان انقدر مشکلات دارن که قیافه ی عروسِ خانواده ی فلان اصلا هیچ اهمیتی نداره گلم

راحت باش

حالا خیلی خوشگل تر نه ولی خب نمیدونم اوسکولم دیگ به این چیزا فکر میکنم😂اخه تموم وسایل خونشم عوض کرد ...

اهمیت نده 

اون حس خطر کرده به خاطر یه تازه وارد 

ولی شما رو درک نمیکنم چرااا

منم مثل تو عروس دوم و آخرم نگی چون مثل اونم دارم طرفداری میکنمااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شما جواب بده من دوست دارم نچرال بمونم در حد خودتم برس به خودت این دیگه از بیشعوریه اطرافیان هست ک ...

من ارایش نرمال دارم ولی خب من دوست ندارم همه جام عملی باشه ولی خب متاسفانه با خرفاشون باعث میشه فکرم اینطوری شه

این فقط تصور خودتونه عزیزم مردم الان انقدر مشکلات دارن که قیافه ی عروسِ خانواده ی فلان اصلا هیچ اهم ...

کاش همه مثل شما بودن والا بخدا جلو روی خودم به هم‌ میگن بنظورتون کدوماشون قشنگ ترن😐

چشم 🤪

چشمت بی بلا عروس خانم میدونی واقعا ارزش نداره اونم هرکاری‌کرده برای دل خودش کرده....واسه خودت زندگی کن عزیزم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😅شما خودت جوان و زیبایی . معمولا کسایکه دارن پیر میشن به فکر عمل ممل میافتن تا خودشونو از عوارض پیر ...

به این فکر کن شما الان دوتا بچه نداری حداقلش سینه هات افتاده و شل و ول و پوست شکمت اویزون نیس🤣حالا هی بیا صورتو خوشگل کن اونجا رو چیکار میکنی

نمیدونم چرا تا کسی ب خودش میرسه میگن بخاطر چشم و هم چشمیه 

خب شاید الان شرایطش رو داشته که عمل کنه وسایل خونشو عوض کنه 

سنی هم نداره که اینجوری میگی عمل ربطی ب سن و سال و اعتماد بنفس نداره

شماهم ب خودت برس و اگه دوس نداری عمل کنی بهتره انقد رو اون بنده خدا زوم نکنی که چیکار میکنه و نمیکنه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
به این فکر کن شما الان دوتا بچه نداری حداقلش سینه هات افتاده و شل و ول و پوست شکمت اویزون نیس🤣حالا ...

اینکه من سینه ندارمم  خیلی کوچیکهخودش جای فکر داره 😐😕حتی لنتی سینه هاشم ۱۰برابره منه رفتع عمل کزده کوچیک کزده😂😂😂

مرسی قشنگم حرفات کلی انگیزه شد واسم

خوشبخت باشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیدونم چرا تا کسی ب خودش میرسه میگن بخاطر چشم و هم چشمیه  خب شاید الان شرایطش رو داشته که عمل ...

من کاری ندارم به عملش خیلیم خوب شده مبارکش میگم دوست ندارم بهتر از من باشه خو😕😂همینی ک هست 😌

من ارایش نرمال دارم ولی خب من دوست ندارم همه جام عملی باشه ولی خب متاسفانه با خرفاشون باعث میشه فکرم ...

درسته شما دوست نداری خودت خوشکلی عمل نکن جاریتون هم ایراد های صورتش رو درست کرده این حرف ها هم نهایت چند ماه میشنوی هر کی هم هر چی گفت خودم خوشکلم نیاز به عمل ندارم دیگه نمیشه مسابقه گذاشت زندگی رو زهر کرد قیافه ایشون هم عادی میشه