2777
2789
عنوان

جاری عملیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 6559 بازدید | 105 پست
من کاری ندارم به عملش خیلیم خوب شده مبارکش میگم دوست ندارم بهتر از من باشه خو😕😂همینی ک هست 😌

واقعا نمیدونم این افکار چیه که میاد ب ذهنتون😐

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تصمیم عمل بینی  و وقت دکار گرفتن وازمایشو وو...تصمیم عمل چشم ووو...اینا یه شبه و ۳ ماهه اتفاق نمیوفته گل

اینقد خودتو دست بالا نگیر که واسه خاطر تو کرده

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
اخه هی همه میان میگن تو تازه عروسی ولی اون بیشتر به خودش رسیده🥺

توم بگو من نچرال خوشگلم نیازی ب عمل ندارم خدا انقدر زیبا افریدم ک نیاز نباشه با عمل اعتماد به نفس بگیرم به جاش ورزش کن مطالعه کن به خودت برس لباسای خوب بپوش به خدا ک دیگه الان نچرالی مده حتی اگر دماغه عقاب داشته باشی

کاش همه مثل شما بودن والا بخدا جلو روی خودم به هم‌ میگن بنظورتون کدوماشون قشنگ ترن😐

وقتی تو روت میگن بگین وای چرا دوتا ادمو مقایسه میکنید حتما انقدر گفتین جاری بیچاره رفته هی داره عمل میکنه و خودشو دست کاری میکنه بعدم بگو من با این حرفا اعتماد ب نفسم پایین نمیاد اون ک بخواد بپسنده پسندیده دیگه انقدر نگید شاید فلانی (جاریت)ناراحت شه

منم نمیدونم 😂😂

از من بهت نصیحت نمیدونمم چند سالته ولی از الان ک تازه وارد شدی پی ه این حرفای خاله زنکی و نگیر بجاش یه جوری برخورد کن و حرف بزن ک چند وقت دیگه همه از علم و شعور و رفتار خوبت تعریف کنن اینطوری اگر جاریت انجلینا جولیم بشه باز تو یه چیزه با ارزشتر داری تازه بقیه ام ارزشتو میفهمن و دیگه از این سطحی نگری ها جلوت انجام نمیدن

اره یه شبه گنج پیدا کردن😂

منم سالهاست ب این عمل ها فک میکنم 😁ببین کی یهو عملی میکنم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

استارتر، اصلا گیریم بخاطر شما عمل کرده مگه چیه عزیزم؟ ما خودمون زنیم. حس و حالِ هم رو، خوب میفهمیم.. کدومِ ما دوس داریم، پیشِ جاری خوب نباشیم؟

ایشونم  دوس داشته عمل کنه، حالِ دلش اینطوری بهتر بوده حتماً، طفلی شاید دوس نداشته پیش شما عینک داشته باشه  گرچه عینک چیزی نیس  ولی خوب شاید ایشون دوس نداشته.  بینیش رو ک عمل کرده، نباید حالا حالا عینک بزنه چون سنگینی میکنه ، بالای  بینیش حالتش بد میشه، چشماش رو بیشتر، بخاطر بینیش عمل کرده حتماً..در کل این فکرا و مسابقه و کم نیاوردن رو از سرت بنداز بیرون و فکر و ذکرت رو ب زندگیت بذار.  هرکدوم زندگیِ خودتون رو دارید،  

من میگم صد درصد بخاطر تو کرده. اما تو درگیرش نشو. زندگی چیزای مهم‌تری برای پرداختن داره. خیلی مهمتر.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
بلخشید شما کجا پیش کدوم دکتر چشمتونو عمل کردین؟؟

دکتر نقیب کلینیک نگاه شریعتی 

فوق العاده بود دستش خیلی سبک بود و دستگاهش خیلی بروز بور من اصلا اذیت نشدم 

شما هم خواستی عمل کنی حتما تخقیق کن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
دکتر نقیب کلینیک نگاه شریعتی  فوق العاده بود دستش خیلی سبک بود و دستگاهش خیلی بروز بور من اصلا ...

ببخشید عزیزم تهران عمل کردین؟شماره کلینیک میشه برام بزارین؟شما بعد از عمل زایمان داشتین؟بعد از زایمان دوباره نمره چشم برنمیگرده؟منظورم زایمان سزارینه.