2777
2789
عنوان

جاری عملیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 6559 بازدید | 105 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون من با شوهرم دوست بودم ایشونم میدونست هی به مادرشوهرم میگفت این خوب نیس خیلی فلانه و فیسارع😐برید ...

فلان و بیسار مگه نبود؟🤔😁بعدم از صداقتت خوشم اومد اسی که گفتی یموقع عقب نمونی🤣بنظرم عملیای قشنگ چهرشون شیک تره توام عمل کن اگه دوس داری

بخاطر تو نبوده لابد مدتها ب این ارزوها فکر میکرده تا اتفاقی همزمان با ورود تو پولاشم جمع شده 😁

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
همچین گفتی متولد ۷۲ انگار متولد ۴۲ هستش  همسناش هنوز شوهر نکردن  چیکار بهش داری برای دل ...

منم متولد هفتاد و دوام و دارم پول جمع میکنم دماغمو عمل کنم دوتا بچه کوچیکم دارم ولی دوستمون ی حوری گفت ک حس پیری بم دست داد 

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین
فلان و بیسار مگه نبود؟🤔😁بعدم از صداقتت خوشم اومد اسی که گفتی یموقع عقب نمونی🤣بنظرم عملیای قشنگ چه ...

میخام ولی نمیدونم کجامو عمل کنم دماغم کوچیکه چشامم عینک ندارم خو فقط به ذهنم رسید مژه بکارم با اینکه مژه ها خودم خیلی بلنده و اینکه لبامم کوچیک نیس خب من چ غلطی کنم😂

چون من با شوهرم دوست بودم ایشونم میدونست هی به مادرشوهرم میگفت این خوب نیس خیلی فلانه و فیسارع😐برید ...

بطور کاملا مستقیم داری میگی ازش خوشگلتری😆ول کنید توروخدا این بحثهای بی ارزش رو

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

منم دوتا بچه دارم و تازه چشامو لیزیک کردم‌ . همسن جاریت هم هستم. ابروهامم نانو بلید میکنم. به خودمم میرسم همیشه. دلیل نداره چون دوتا بچه دارم شبیه فسیل بشم. 

شماهم هرجور راحتی و مدلته باش، ولی من جای جاریت بودم شما میرفتی مژه میکاشتی احساس پیروزی میکردم چون یعنی حس حسادتت رو برانگیختم.

افرین دقیقا باهات موافقم👌👏👏👏

به خدا با هر کی حرف میزنی داره با یکی رقابت میکنه 

حالا سر قیافه باشه خونه باشه و الا ماشاالله 

بابا ول کنین اخه مگه این دنیا چقد ارزش داده

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
حالا گیرم طرف به خاطر شما خودشو خوشکل کرده خب شما چرا ناراحتی اگه خودت خوشکلی دیگه بخوای درگیرش شی چ ...

اخه هی همه میان میگن تو تازه عروسی ولی اون بیشتر به خودش رسیده🥺

از کجا میدونی بخاطر حضور شما بوده؟؟حتما دلش میخواسته انجام بده چرا برات مهم از همین الان سعی کن بیخیال باشی خودتو درگیر این چیزا نکن شاید جاریت اصلا یادش نباشه ک تو وارد خونواده شدی بعد تو اینجا جوش میزنی

منم دوتا بچه دارم و تازه چشامو لیزیک کردم‌ . همسن جاریت هم هستم. ابروهامم نانو بلید میکنم. به خودمم ...

اره من حسودم خو چرا نباشم😂بیا اعترافم میکنم اقا حسودیم شد خو😂😂