2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9224 بازدید | 103 پست
تو یه پارگراف نوشت چشم .باید بخوریش؟؟

ن دوتا پشت هم در حا تایپ بود 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم حس کردم ی تیری انداخته  اشتباه نبود چون دوتا پیام پشت هم داد یعنی از صفحه بیرون نرفته ...

پس کلا بی خیالش شو .

حتی اگ ضرر مالی داشته باشه.

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

موفق باشید عزیزم قبلا هم چیزی گفته بوده

ن بابا اصلا  خودش زن دارن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من گفتم سرت شلوغه  گف باید بخوریش  تو دوتا پیام  بود اما من انلاین بودم هیچ فاصله زم ...

خیلی پیچیده شد.اخه پسرا به همدیگه انقد میگن.من شوهرم با رفیقاش راحته میگن گاهی وقتا بهم.به هرحال قضاوت نمیشه کرد.ممکنه اون لحظه میخواسته به کس دیگه ای پیام بده ب شما داده.ممکن هم هست کیبورد گوشیش بوده.ممکن هم هست عمدی باشع.

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍
در کل محترمه اما خب یا از دهنش رفت طبق عادت گفته یا ی دستی زد ببین برخورد من چیه یا اشتباهی برا من ا ...

نه بابا یه دستی نزده مطمئن باش بخواد مزه دهن شما رو هم بفهمه این جوری بحثو شروع نمیکنه.

چقد شما مثبتی   منظور از کاربرد اون کلمه کاملا مشخصه فقط بحث اینه عمدی گفته یا سهوی.

عمدی یا سهوی فرق نداره اسی باید حواسشو جمع کنه و الکی هم شلوغش نکنه .رابطشم باید کنترل کنه کمرنگ‌و سرسنگین ک یه وقت برداشت اشتباه نشه این وسط

😏

سلام عزیزم بنظرم کنسل کن  کلا هیچ کاری رو با این آقا شروع نکن حتی اگر از عمد نبوده بهتره

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
من حس میکنم اشتباهی فرستاده منظوری نداشته مخصوصا که شرایط جوریه که با هم کار میکنید.

اره بیخیال فعلا ک چیزی ندیدم  فک نمیکنم ادم بدی باشه  اخه گف جون مادرم جای ابجیمی  ته ته اش ک خیلی معذرت خواهی کرد دیپ من گفنم اوکی

شاید واقعا عمدی نبوده . شایدم خواسته مزه دهنتو بفهمه . نمیدونم واقعا

ب اون چ ربطی داره که مزه دهنشو بفمه 

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده