2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9224 بازدید | 103 پست

با همسرت درمیون بذار سوءتفاهم نشه

قرارت با اون آقا هم کنسل کن

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم حس کردم ی تیری انداخته  اشتباه نبود چون دوتا پیام پشت هم داد یعنی از صفحه بیرون نرفته ...

ممکنه در حال خوندن نوتیف پیام یه نفر دیگه بوده باشه و قاطی کرده باشه برا من پیش اومده این مدلی ولی به نظرم بیشتر حواستو جمع کن هر چند کسی بی مقدمه به یه نفر نمیگه این حرفو یعنی بخواد تیر هم بندازهددر تاریکی خیلی با ظرافت باید مخ بزنه با این چرت و پرتا ک مخ کسی زده نمیشه

هر چه در جستن آنی، آنی.
یه شیطنتی بوده دیگه محل نزار بعدم گفتی همزمان که دو جا چت میکنی یعنی به روش آوردی داشته س.ک.س چت می ...

شاید با دوستش داشت شوخی میکرده ب هر حال من گفنم  دوجا چت مکنی  یعنی اصلا ب خودم نگرفتم خودش متاهله خانمش بارداره مشناسم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من گفتم سرت شلوغه  گف باید بخوریش  تو دوتا پیام  بود اما من انلاین بودم هیچ فاصله زم ...

ی وقت داشته با کسی صحبت میکرده مثلا به بچش میگفته باید غذاتو بخوری و حواسش نبوده تایپ کرده 

برا خودم پیش اومده داشتم با کسی حرف میزدم اخر کلمه رو تایپ کردم 

😏
شاید وقتی اینو نوشت فهمید اشتباه رفته گوشی رو ناخودآگاه از دستش انداخته و محکم کله رو کوبیده تو دیوا ...

در کل محترمه اما خب یا از دهنش رفت طبق عادت گفته یا ی دستی زد ببین برخورد من چیه یا اشتباهی برا من اومده 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اصلا الکی جو ندید اینچیزا پیش میاد

اتفاقا دقیقا

چون چیزی نیست ک بگیم دستش خورده میفهمی چی میگم

مثلا گیف زشت یا استیکر زشت نبوده بگیم پیش میاد دستش خورده 

دوتاکلمه خیلی رکیکو واضح تایپ کرده!!

حتما شما خیلی خوشبین هستی ک یک در هزارم احتمال میدی اشتباه کرده باشه

خب چرا اصلا بهش پیام دادی من کاری هم داشته باشم به خود همسرم میگم پیگیری کنه.

چون بحث کاری بین ما هس  

ی وقت داشته با کسی صحبت میکرده مثلا به بچش میگفته باید غذاتو بخوری و حواسش نبوده تایپ کرده  بر ...

چقد شما مثبتی  منظور از کاربرد اون کلمه کاملا مشخصه فقط بحث اینه عمدی گفته یا سهوی.

عمدی گفته سر بحث رو باز کنه 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
به نظرم از شوهرت بپرس پیامو نشون بده بپرس عمدی بوده یا نه  وسلام

پاک کردمشون چون بعد اون همه قسم  خودش دو طرفه پاک کرد اما من چون ریپ زده بودم مشخص بود گفتم شرمنده نشه پاک کردم بقیه رو

اتفاقا دقیقا چون چیزی نیست ک بگیم دستش خورده میفهمی چی میگم مثلا گیف زشت یا استیکر زشت نبوده بگیم ...

منظورشون اینه اشتباهی فرستادن یا در حال حرف زدن بودن قاطی کرده حرفشو با اون چیزی ک قرار بوده تایپ کنه جا به جا داده

هر چه در جستن آنی، آنی.