2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9224 بازدید | 103 پست
ی مدت کوتاهی هس چند تا قرار داشتیم ک ی کاری شروع کنیم

شوهرت درجیانه؟چت میکنین!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

به نظرم یه کم صبر کن ببین چجوریه اوضاع من حس میکنم واقعا اشتباه شده چون حتی اگر میخواست بهت نزدیک شه همچین حرفی نمیزد سعی میکرد یه جوری دلتو ببره ن ک حرف زشت بزنه و این ک متاهله و با همسرت دوسته و همسرش بارداره همچین ریسکی نمیکنه اونم وقتی قرار کاری بینتون هست... واقعا احتمال این که اشتباه باشه خیلی زیاده به دلت بد راه نده تو که کار اشتباهی نکردی هر وقت دیدی پاشو از گلیمش دوباره دراز کرد میتونی حذفش کنی فقط دقت کن قرار داد کاریت جوری دقیق و درست باشه که یه وقت گیرش نیوفتی هر لحظه بتونی از اون قرارداد بدون ضرر خارج شی

هر چه در جستن آنی، آنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی پیچیده شد.اخه پسرا به همدیگه انقد میگن.من شوهرم با رفیقاش راحته میگن گاهی وقتا بهم.به هرحال قضا ...

بیخیال میشم  دیگه ب روش نمیرم تکرارشد برخوزد میکنم اخ قسم خورد اشتباه داده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شوهرت درجیانه؟چت میکنین!

اره میدون در حد ساعت ها رو فیکس کردن ،یاداوری  کردن بوده حتی دیروز همسرم برده بودم با خودم نصف کاری براش پیش اومد رفت گف خودتون هستین دیگه منبرم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

به نظرم یه کم صبر کن ببین چجوریه اوضاع من حس میکنم واقعا اشتباه شده چون حتی اگر میخواست بهت نزدیک شه ...

ن خیلی کوتاه مدته کارمون نصفش هم رفته

اره میدون در حد ساعت ها رو فیکس کردن ،یاداوری  کردن بوده حتی دیروز همسرم برده بودم با خودم نصف ...

توکتم نمیره اشتباه بشه...ولی غیر ممکن نیست شایدم شده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
به نظر من عمدی بوده چون میتونسته سریع حذفش کنه که شما نبینی اونم چی دو بار

بعدی ک من ریپ زدم و معذرت خواست و قسم اینا حذف کرد 

چیزیکه من میدونم اینه همه چی به شما بستگی داره میبینه از اوناش نیستی خودشو جم میکنه

من میگم  ی لحظه گفتم سرت شلوغه طبق عادت ک ب دوستاش میگفته همیچین چیزی گفته اخه ته اض دید من جواب نمیدم بعد هزار بار معذرت خواهی قسم خورد بنده خدا گف جای ابجیمی

ولی دلم ی جور شد