2777
2789

خواهش می کنم هر کی می دونه بگه 

من دانشجوی کارشناسی ام و امسال با گذروندن ترم تابستون  فارغ التحصیل میشم 

می خواستم بدونم اگه کنکور سراسری امسال رو شرکت کنم و قبول بشم می تونم بدون اینکه از دانشگاهی که الان دارم توش تحصیل می کنم انصراف بدم  برم و ثبت نام کنم

کدوم دانشگاهی

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگیان 

یعنی داری فرهنگیان میخونی؟

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

دولتی باید انصراف بدی 

غیر دولتی بعد از قبولی باید انصراف بدی 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
آره

چه رشته ای رو میخوای خب یه سال استراحت کن

اگه عجله داری برو پیام نور همون رشته رو بخون

عزیزم میشه از درس خوندنت بگی اینکه چجوری انقد با تلاشی 

چطور درس میخونی 

یکم از خودت میگی 

عزیزم میشه از درس خوندنت بگی اینکه چجوری انقد با تلاشی   چطور درس میخونی  یکم از خو ...

فعلا درگیر درسای دانشگاهم ولی خب دوست دارم ی رشته غیر از این چیزی که هستم رو بخونم... بهش علاقه ندارم  

چندانم آدم تلاشگری نیستم😅 ولی خب دیگه از اول کل زندگیم ب درس خوندن گذشته الآنم برام مهمه و تو اولویت‌های زندگیمه 

فعلا درگیر درسای دانشگاهم ولی خب دوست دارم ی رشته غیر از این چیزی که هستم رو بخونم... بهش علاقه ندار ...

من یکم که میخونم دیگه خسته میشم  و هی میگم بسه

نه اینجوری نگو تو الان یه فرد موفقی حداقل از خیلیا موفق تری به خودت افتخارکن .همین که فرهنگیان قبول شدی یعنی چم درس خوندن دستت اومده کاش منم بتونم