2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چند هفتگی میفهمم؟اخه همه دور و وریا میگم مگه میشه باید بفهمی

از ۲۲یا۲۳ بعضیا...

هرکس بدنش یجوره من از آخر هفته ۱۴ فهمیدم...

یکی تو تاپیک دیروز میگفت دوقلو داشته از ۲۲ هفته فهمیده

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
از ۲۲یا۲۳ بعضیا... هرکس بدنش یجوره من از آخر هفته ۱۴ فهمیدم... یکی تو تاپیک دیروز میگفت دوقلو داشت ...

خب هفته ۱۴ فهمیدی،پس چرا من نمیفهمم،مثلا چه جوری میشه شکمت چی میشه که فهمیدی؟چه حالتیه؟

خسته ترینم
خب هفته ۱۴ فهمیدی،پس چرا من نمیفهمم،مثلا چه جوری میشه شکمت چی میشه که فهمیدی؟چه حالتیه؟

به جفتم هست من جفتم خلفیه.اولش در حد لرزش و نبضه بعدش همونا هی قوی تر میشه تا الان ک همچی بد لگد میزنه و جا به جا میشه صدای ادم درمیاد...نگران نباش دکتر منم گفت تا ۲۲هفته طبیعیه هرکس بدنش یجوره

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
به جفتم هست من جفتم خلفیه.اولش در حد لرزش و نبضه بعدش همونا هی قوی تر میشه تا الان ک همچی بد لگد میز ...

دور پر استرسیه بارداری،فردا باید برم اکوی قلب جنین نگرانم همش

خسته ترینم
دور پر استرسیه بارداری،فردا باید برم اکوی قلب جنین نگرانم همش

کاملا درکت میکنم باز تکون میخوره یک داستانه...بعضی وقتا ۲روز اصلا تکون نمیخوره اونجا ادم خیلی استرس میگیره ولی بازم برای اینک خیالت راحت بشه برو 

شما اکو قلب دادی؟

من آخرین بار برای سونوی آنومالی رفتم صدای قلبشم شنیدم ولی اینطوری ک دکتر نگفته باشه نرفتم.یبارم بدجور ضربه خورد به شکمم ولی خداروشکر هیچی نشد چون دکترم گفت چیزی نمیشه و ازش مشورت میگرفتم ک نگران نشم

من آخرین بار برای سونوی آنومالی رفتم صدای قلبشم شنیدم ولی اینطوری ک دکتر نگفته باشه نرفتم.یبارم بدجو ...

اخه همراه انومالی اکوی قلبم میگن انجام بدید،وای مراقب شکمت باش ضربه نخوره،من شکمم خیلی بزرگ نشده برای شما خیلی بزرگ؟

خسته ترینم
اخه همراه انومالی اکوی قلبم میگن انجام بدید،وای مراقب شکمت باش ضربه نخوره،من شکمم خیلی بزرگ نشده برا ...

نه خود دکتر کلا چک میکنه هر سری بری سونو.من از  حساسیت زیاد اینطوری شد اونموقع ۴ماهم بود الان وارد ۷ شدم.نه شکمم خیلی جمع و جوره نسبت به سن بارداریم.چون پهلو دارم تغییر خاصی نکردم خیلی

نه خود دکتر کلا چک میکنه هر سری بری سونو.من از  حساسیت زیاد اینطوری شد اونموقع ۴ماهم بود الان و ...

من خودم ریزه میزم شکمم خیلی کوچیک،نمیدونم والا من باید برم اکوی قلب خیلیم نگرانم،خدا کمکم کنه سالم و سلامت باشه

خسته ترینم
من خودم ریزه میزم شکمم خیلی کوچیک،نمیدونم والا من باید برم اکوی قلب خیلیم نگرانم،خدا کمکم کنه سالم و ...

هنوز ک نی نیت کوچولویه از ۶به بعد شکم کامل مشخص میشه.ان شاالله سالمه  برو خیالت راحت شه