بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب هفته ۱۴ فهمیدی،پس چرا من نمیفهمم،مثلا چه جوری میشه شکمت چی میشه که فهمیدی؟چه حالتیه؟
به جفتم هست من جفتم خلفیه.اولش در حد لرزش و نبضه بعدش همونا هی قوی تر میشه تا الان ک همچی بد لگد میزنه و جا به جا میشه صدای ادم درمیاد...نگران نباش دکتر منم گفت تا ۲۲هفته طبیعیه هرکس بدنش یجوره
💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
من آخرین بار برای سونوی آنومالی رفتم صدای قلبشم شنیدم ولی اینطوری ک دکتر نگفته باشه نرفتم.یبارم بدجور ضربه خورد به شکمم ولی خداروشکر هیچی نشد چون دکترم گفت چیزی نمیشه و ازش مشورت میگرفتم ک نگران نشم
💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
اخه همراه انومالی اکوی قلبم میگن انجام بدید،وای مراقب شکمت باش ضربه نخوره،من شکمم خیلی بزرگ نشده برا ...
نه خود دکتر کلا چک میکنه هر سری بری سونو.من از حساسیت زیاد اینطوری شد اونموقع ۴ماهم بود الان وارد ۷ شدم.نه شکمم خیلی جمع و جوره نسبت به سن بارداریم.چون پهلو دارم تغییر خاصی نکردم خیلی