2777
2789
عنوان

زن عموم

305 بازدید | 19 پست

ما مقدار وسایل اشپزخونه خریده بودیم، چون خونه عموم ساکن بودیم گذاشتیم خونه اونا، بعد ازشون خواستیم که برامون بفرستن خونمون. ایندفعه رفتم خونشون دیدم زن عموم داره ازش استفاده میکنه. بهش گفتم شما هم ازینا دارید گفت همونیه که شما اوردید. بعدشم بهش برخورد گذاشتش جز وسایل ما. چون یسری حساب کتابهای ما مشترکه به خودش این حقو داده بود بگیره. بعد مامانم به من گفت کار درستی نکردم گفتم چون بعدا بهمون میگه خسیس . من حرصم گرفت. حالا مامانم میگه نمیبریمش بهش میگیم استفاده کنه اشکال نداره که احتمالا هم قبول نکنه ولی من میگم میگیریم به روی خودمونم نمیاریم چون از خودمونه. شما بنظرتون کار درست چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بدونم کلا باشخصیته و این یه بار پیش اومده می دم خودش . اما اگه قصدش سواستفاده بوده باشه و کلا این مدلیه می برم خونمون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
چی بوده حالا؟ اگه خیلی شخصیه بدید بهش خیلی بیشخصیتیه اینکار که وسایل دیگرانو بدون اجازه برداری و اس ...

داشتم کمک میکردم تو اشپزخونه بهش. بعدشم اون وسیه از ما بود قرار بود با بقیه وسایل بفرسته که نفرستاد 

اگه بدونم کلا باشخصیته و این یه بار پیش اومده می دم خودش . اما اگه قصدش سواستفاده بوده باشه و کلا ای ...

راستش فکر میکنم به هدفش رسوندمش. الان میره به عموم میگه اینقدر خسیسن ی همزن برقیشون مونده بود به رومون اوردن

راستش فکر میکنم به هدفش رسوندمش. الان میره به عموم میگه اینقدر خسیسن ی همزن برقیشون مونده بود به روم ...

ببخشید عموتون اگه شعور داشته باشه میگه نباید به وسایل دیگران بدون اجازه دست میزدی