2777
2789
مگه دست منه که کمتر برم بخدا من تنها آروزم اینه یه خونه خودم باشم همین مادر شوهرم اگه یه ساعت دیر بر ...

خونه خودتم میری ان شاءالله 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم لک زده واسه کوه نوردی  خوش به سعادتشون 😍 ولی عجب ریسکی می کنن تو فصل های سرد می رن کوه&n ...

با گروه میرن چندساله میرن همش میگن توام بیا ولی من حوصلم نمیکشه ۴ صبح پاشم برم کوهنوردی🤦‍♀️

🐾🐈⬛🐈🐾

با گروه میرن چندساله میرن همش میگن توام بیا ولی من حوصلم نمیکشه ۴ صبح پاشم برم کوهنوردی🤦‍♀️

یه بار امتحان کن 

انقد حال و هواش خوبه عاشقش می شی 😍

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
نه همه . من اصلااا همچین دیدی به زنداداش هام ندارم .. قبلا هم خیلی باهاشون خوب و صمیمی بودم که اشتبا ...

اون مقوله زن داداشا جدا خودمم خواهر شوهرم چون در کل من خودم به شخصه مثل شما با هیچکس رابطه ندارم چون ضربه میبینم و عمدی این کارو میکنن چون جوابشونو نمیدم منم به زنداداشم کاری نداشتم از اول ولی میدونم مشکل از برادر خودمه ولی با این همه حال نه جواب میدم نه رابطه ای با خانواده خودم و شوهرم دارم کلااااا قطع درو زمونه بدی شده همه از دم سمی شدن

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
ای خواهر کجای کاری مگه میشه 

مگه نمیگی شبا میری خونه خودت می خوابی؟

خوب روزا هم کمتر برو طولش بده همون خونه خودت بمون 

یا بگو می خوام برم به مامانم سر بزنم حالا که آجی اومده تنها هم نیستین 

مثلا دفعه ها بعدی قبل از اینکه بخواد بیاد تو از چند روز قبل از اومدنش هی به مادرشوهر بگو اجی که اومد میرم خونه مامانم منم چندروز بمونم دیگه خیالم راحته تنها نیستین و این حرفا 

چطور همش اونجایین؟؟

خونمون خیلی نزدیکه از اولین روزی که عروسی کردیم صبح شوهرم منو برد خونه مادرش خودش رف سرکار البته اون وقتا خونمون دور بود الان خونه ساختیم نزدیک خونشون شوهرم تک پسره یه خواهرشوهرم دارم که خیلی دوره ازمون

مامانش میگه تنهایی نمیتونم بمونم

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
الان دارم فکر میکنم که شوهرم و بابام این ساعت از روز جمعه رفته باشن کوه😩باید تو گینس ثبتش کنن

نه بابامو شوهرم چندساله میرن ساعت ۴ صبح بیدارمیشن منم همیشه اونموقع میام خونه مامانمینا کلی غر میزنم بهشون که خوابمو پروندید.

🐾🐈⬛🐈🐾

قربونت گلم ماهم خوبیم 😘😘 آره مهیار 🥰 دوساعت پیش تو خونه تاریک چهاردست و پا میچرخید 🥴😍😁 

خدا حفظش کنه 😍😍

ای جان پس به خاطره همین بیداری

یه سالش شده؟

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
ای خواهر کجای کاری مگه میشه 

هنوز راهش پیدا نکردی گلم ؟ مشکلت اینه که اهمیت. میدی به ناراحتی و حرفای مادرشوهرت بیخیال باش درست میشه ‌‌یواش یواش رفتنات کم کن کلاس خیاطی یا چیز دیگه ای که علاقه داری برو سرگرم اون بشو پسرت کلاس نقاشی یا زبان بذار کم برو رفتنی بق کرده بود غر زد به روی خودت نیار عادی باش .. شوهرت اعتراض کرد جر و بحث نکن بگو آخی منم دلم تنگشونه ولی زندگی بوه بزرگ میشه کاراش زیاد میشه خودم باید یه کاری هنری یاد بگیرم تا جوونم . 

خونمون خیلی نزدیکه از اولین روزی که عروسی کردیم صبح شوهرم منو برد خونه مادرش خودش رف سرکار البته اون ...

از همین حرف استفاده کن دیگه

بگو من همیشه میام الان که آجی اومد دیگه تنها نیستین وقتی رفت من میام