rahaa75 مدیر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3237 عنوان چرا بیدارین😄 | مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 98 پست من رفتم دستشویی خوابم نبرد یکم کارداشتم انجام دادم😂دیگه کلا خوابم پرید ، الانم صورتمو شستم کاربری دست ۲ نفر🌟 1400/09/19 | 06:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 الهی هرچی از خدا میخوای به زودی بهت بده به حقه خانوم حضرت زینب ممنون عزیزم ❤ پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
ستفنگدار عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 10598 بخدا مادرشوهرم اصلا برام مهم نیس شوهرم اصلا راضی نیس مستقل بشیم مادرش همش ناله میکنه پیشش اون ... قوی باش و ناامید نشو مطمئن م از پسش برمیای و به خواستت میرسی .. من برم یه چرت بخوابم تا پا نشدن فسقلی ها 😁😁👋👋😘😘
madmanjonn عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6537 شوهرم چهار صبح وا شد بره سرکار پسرم چهار دست و پا افتاد دنبالش تو خونه 😁مجبور شدم پا شم بخوابونمش د ... وای پسر منم همینه ۵ صبح بلند میشه بابا میگه و میره داخل سالن باز باید پاشم بیارمش دیگه هم نمیخوابه خدایا مراقب عزیزانم باش❤
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 چه خوب .. اینم قلق شوهرت تو هم از روش مادرشوهرت استفاده کن تلقین کن بهش افکار ت رو من باید وقت بیشتر ... خیلی وقته دیگه هیچ تلاشی نمیکنم چون همش به بن بست میخورم واسه همینه تاپیک خودمون نمیامولی بازم چشم دوباره شروع میکنم میخوام گواهینامه بگیرم شوهرم همش میگه آبجیم اولین بار قبول شد منم هی عقب میندازم 🤐 پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 قوی باش و ناامید نشو مطمئن م از پسش برمیای و به خواستت میرسی .. من برم یه چرت بخوابم تا پا نشد ... انشااللهبرو عزیزم ❤ پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
1فروردین عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 10985 جوش شیرین رو براچی ریختی؟ جوش شیرین خیلی موثره من خودم پاهام خیلی سفیده وقتی استفاده میکنم رگای پامم معلوم میشن😁سفید کننده و نرم کننده پا هستش تا چند روز هم همونطور میمونه وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 جوش شیرین خیلی موثره من خودم پاهام خیلی سفیده وقتی استفاده میکنم رگای پامم معلوم میشن😁 سفید ... ممنون که گفتی ❤ پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
ستفنگدار عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 10598 خیلی وقته دیگه هیچ تلاشی نمیکنم چون همش به بن بست میخورم واسه همینه تاپیک خودمون نمیام ولی بازم چشم ... چراااااعزیزم تو جوانی و پر انرژی با ایمان به موفقیت تلاش کن . گواهینامه ات رو هم همون اول میگیری اعتماد به نفس داشته باش .