2777
2789
یه بار امتحان کن  انقد حال و هواش خوبه عاشقش می شی 😍

عه پس برنامه های تابستونشونو میرم بعدشم میگن اول باید کوهای نزدیک برم که تمرین کنم  و آماده بشم چون اینا هر هفته یه قلرو میرن من نمیتونم که قله برم مثلا ۴ صبح میرن غروب برمیگردن☹☹

🐾🐈⬛🐈🐾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه نمیگی شبا میری خونه خودت می خوابی؟ خوب روزا هم کمتر برو طولش بده همون خونه خودت بمون  یا ...

خواهر جان همه اینارو انجام دادم بی فایده بود عقد بود خواهرشوهرم اومده بود خونه مادرش یه روز نرفتم مادرشوهرم شوهرمو پر کرده بود گفته بود اون باید بیاد اینجا آبجیت که هر روز اینجا نیس 😞

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
خواهر جان همه اینارو انجام دادم بی فایده بود عقد بود خواهرشوهرم اومده بود خونه مادرش یه روز نرفتم ما ...

تو هم به شوهرت می گفتی وقتی تنهاست میرم 

یه کم سفت بگیر جلو شوهرت زور نمی گه دیگه 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
عه پس برنامه های تابستونشونو میرم بعدشم میگن اول باید کوهای نزدیک برم که تمرین کنم  و آماده بشم ...

من از 9 سالگی کوه می رفتم 

اولین بار که بیدارم کردن ساعت 4 صبح که بریم کوه 

انقد غر زدن به جونشون که از دستم خسته شده بودن😂

ولی وقتی به غار رسیدم انقد حسش ناببب بووود

از اون به بعد همیشه با ذوق بیدار می شوم می رفتم 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
هنوز راهش پیدا نکردی گلم ؟ مشکلت اینه که اهمیت. میدی به ناراحتی و حرفای مادرشوهرت بیخیال باش درست می ...

بخدا مادرشوهرم اصلا برام مهم نیس شوهرم اصلا راضی نیس مستقل بشیم مادرش همش ناله میکنه پیشش 

اون روز شوهرم نمیدونم چی گف مامانش برگشت گف ادم که به حرف مادر گوش نکرد این جوری میشه دیگه 😬

اونم تحت تاثیره این حرفا قرار میگیره 

من از 9 سالگی کوه می رفتم  اولین بار که بیدارم کردن ساعت 4 صبح که بریم کوه  انقد غر زدن ...

من امروز انقدرررر غر زدم به شوهرم اصلا نصفه بیدارشدنی عصبی میشم توی این سرما باید اینموقع پاشم بیایم منو بزاره خونه مامانمینا خونه تنهایی میترسم بمونم حالت نمیدونم شاید منم یبار برم خوشم بیاد😂

🐾🐈⬛🐈🐾

تو هم به شوهرت می گفتی وقتی تنهاست میرم  یه کم سفت بگیر جلو شوهرت زور نمی گه دیگه

همیشه تنهاست دیگه😕 خواهرشوهرم سالی دو سه بار میاد هرقتم اون میاد انتظار داره بیشتر بمونیم خونش

همیشه تنهاست دیگه😕 خواهرشوهرم سالی دو سه بار میاد هرقتم اون میاد انتظار داره بیشتر بمونیم خونش

چی بگم

شرایط رو خودت بهتر می دونی 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
بخدا مادرشوهرم اصلا برام مهم نیس شوهرم اصلا راضی نیس مستقل بشیم مادرش همش ناله میکنه پیشش  اون ...

چه خوب .. اینم قلق شوهرت تو هم از روش مادرشوهرت استفاده کن تلقین کن بهش افکار ت رو من باید وقت بیشتری واسه بچه بذارم . تا جوونیم و بچه کوچیکه باهم وقت بیشتری دوتایی بگذرونیم (شوخی و بازی و محبت زن و شوهری)تربیت بچه دوتایی میشه وقتی مرتب مهمونیه خونه مادر بزرگه.. چقدر دلم میخاد خیاطی کنم ... اتفاقات خوبی که براش میافته به خودت و راضی بودن ازش ربط بده ...