2777
2789
شوهرم و بابام رفتن کوهنوردی منم اومدم خونه مامانمینا خیلیم خوابم میومد ولی خوابم پرید حسابی عصبیم ال ...

دلم لک زده واسه کوه نوردی 

خوش به سعادتشون 😍

ولی عجب ریسکی می کنن تو فصل های سرد می رن کوه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بود اسمش

شفای زندگی از لوییز هی 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
من قبل ازدواج فکر تورو داشتم انقدر بدم میومد یکی از مادر شوهر خواهر شوهرش بد میگفت وقتی ازدواج کردم ...

خالم زمانی که ازدواج کرد با خواهرشوهرش رابطه خیلی خوبی داشت تا اینکه بچه دار شدن هردوشون بچه خواهرشوهرش سه ماه بزرگ تره 

الان اون دوتا بچه باهم نمیسازن اونام دیگه مثل قبل رفت و آمد ندارن به خاطر بچه ها 

این یه نمونه بود 

ولی بازم بستگی داره به سیاست 

می تونی از اولش دوری دوستی. باشه 

بالاخره قراره یه عمر باهاشون زندگی کنی بحث یه روز دوروز نیست که 

الان این دوستمون گفته خواهرشوهرش میره خونه مادرش ولی اونام صبح تاشب اونجان و ناراحت بوده 

خوب یکم کمتر بره تا اون اونجاست آدم خونه مادرشم نره دیگه 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
ن چرا ناراحت باشم باید بره چون مادرشه  از این ناراحتم که ۶ساله عروسی کردیم هنوز مستقل نشدم خو ...

خوب این چندروز سعی کن کمتر بری تا اون بره مثلا برو خونه مامانت 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
شوهرم و بابام رفتن کوهنوردی منم اومدم خونه مامانمینا خیلیم خوابم میومد ولی خوابم پرید حسابی عصبیم ال ...

الان دارم فکر میکنم که شوهرم و بابام این ساعت از روز جمعه رفته باشن کوه😩باید تو گینس ثبتش کنن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من قبل ازدواج فکر تورو داشتم انقدر بدم میومد یکی از مادر شوهر خواهر شوهرش بد میگفت وقتی ازدواج کردم ...

نه همه . من اصلااا همچین دیدی به زنداداش هام ندارم .. قبلا هم خیلی باهاشون خوب و صمیمی بودم که اشتباه بود گاهی هم عروس ها شمشیر از رو بستن .. البته الان هم باهاشون بدنیستم یعنی کلاااا نادیده گرفتمشون .. قبلا هم خونشون نمیرفتم الان خونه مامانم باشن اونجا هم نمیرم نبینمشون .

خالم زمانی که ازدواج کرد با خواهرشوهرش رابطه خیلی خوبی داشت تا اینکه بچه دار شدن هردوشون بچه خواهرشو ...

مگه دست منه که کمتر برم بخدا من تنها آروزم اینه یه خونه خودم باشم همین مادر شوهرم اگه یه ساعت دیر برم قیافه میگیره برام

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  

خوابم نمیبره 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
ن چرا ناراحت باشم باید بره چون مادرشه  از این ناراحتم که ۶ساله عروسی کردیم هنوز مستقل نشدم خو ...

چطور همش اونجایین؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤