2777
2789

گربه ها داشتن تو حیاطمون دعوا میکردن

بعدش من خیلی از گربه میترسم مخصوصا صداش ک دارن دعوا میکنن از اتاق پاشدم رفتم تو حال دیگه صورتمم شستم خواب از سرم پرید 

برم ازمون بدم میخوابم دوباره پاشم درس بخونم واسه شنبه 

بیشتر لیست برنامه ریزی کارام شد تا دلیل بیدار بودنم 😂

هیچوقت هیچ چیز همیشگی نیس:)))

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

صبح جمعه موقع کتاب خوندنه اخه چ حالی داری گلم

پس کی زمان کتاب خوندنه؟ 😄

من برای چیز هایی که به وجودم حس خوب می دن وقت تعیین نمی کنم... 

کتابی که خوندم بسی زیبا بود 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
چرا اینقدر نظرتون راجب خواهر شوهرا بده؟ خوب شاید خواهرشوهر دوستمون خوب باشه

من قبل ازدواج فکر تورو داشتم انقدر بدم میومد یکی از مادر شوهر خواهر شوهرش بد میگفت وقتی ازدواج کردم خیلی حواسم بود که من اونجور نشم ولی متاسفانه به طرز فجیحی اثبات شد بهم عموما مارو به چشم قاتل پولای داداششون میبینن و کسی که داداششون رو ازون گرفته

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
یعنی چون میره خونه مادرش ناراحتی؟

ن چرا ناراحت باشم باید بره چون مادرشه 

از این ناراحتم که ۶ساله عروسی کردیم هنوز مستقل نشدم

خودمون خونه داریم فقط برا خواب میایم همش خونه مادرشوهرمم

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!