2777
2789
هیجانی عمل کردییعنی چیکار کردی؟

مثلا بینهایت به مادرشوهرم کادو وهدیه دادم نه تنها به اون براکل خانواده خرید کردم کلی محبت کردم ،دستشونوبوسیدم ،وارین جورمحبت ها 

افسردگی گرفتم ۲۲سالمه تواین مدت شدم مثل ۶۰ساله ها

هر ادمی باشه این اتفاق براش میوفته مهم بعدش هست.به نظرم سنی نداری و میتونی دوباره شروع کنی با یکی که قدرتو بدونه و برات ارزش قائل بشه این شد یک تجربه که  تو انتخابت دقت بیشتری داشته باشی

Keep your head up, movin’ on

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا بینهایت به مادرشوهرم کادو وهدیه دادم نه تنها به اون براکل خانواده خرید کردم کلی محبت کردم ،دستش ...

خب باید عاشقت میشدن که!

چرا اینکارو رو میکردی حالا!

بعد اون بدش اومد ازت!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
خب باید عاشقت میشدن که! چرا اینکارو رو میکردی حالا! بعد اون بدش اومد ازت!

اون کیگف دختری که دست کسیوببوسه عزت نفس نداره میگف خیلی تشکرنکن میگف جوریکه من میگم باش دقیقا یه هفته بعدعقد اینجوری اذیتم میکرد،من خیلی بامحبت ومهربونم 

اون کیگف دختری که دست کسیوببوسه عزت نفس نداره میگف خیلی تشکرنکن میگف جوریکه من میگم باش دقیقا یه هفت ...

پس اخلاقتون بهم نمیخوره کاش قبل ازدواج یکم آشنا میشدین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
پس اخلاقتون بهم نمیخوره کاش قبل ازدواج یکم آشنا میشدین

اره میگه اخلاقامون بهم نمیخوره ،خب عزیزم دارم میگم اون دوره به دوره ی هیجانی بود که خیلی چیزا واقعا دست خودم نبود اما الان اصلا اونجوری نیستم ولی بهم فرصت نمیده

اره میگه اخلاقامون بهم نمیخوره ،خب عزیزم دارم میگم اون دوره به دوره ی هیجانی بود که خیلی چیزا واقعا ...

به فرصت ربط نداره هرکسی یه شخصیتی داره 

بیخودی خودت رو اذیت نکن جداشو بهتر از اون 

ان شاءالله میاد سراغت 

یا اگر هم بیاد باید خودش بیاد اصلا نه زنگ بزن نه چیزی

مادر پدرت زنگ بزنن بگن بیا تکلیف دخترمون رو روشن کن توام محلش نده دیدیش

به فرصت ربط نداره هرکسی یه شخصیتی داره  بیخودی خودت رو اذیت نکن جداشو بهتر از اون  ان شا ...

عزیزم خونوادش میگن گل عیب داره توعیب نداری میگن مشکل از پسرماست

اون کیگف دختری که دست کسیوببوسه عزت نفس نداره میگف خیلی تشکرنکن میگف جوریکه من میگم باش دقیقا یه هفت ...

وا من پر از عزت نفس و اعتماد بنفسم دست پدرشوهرمو بوس میکنم دنبال بهونس بابا...این چیه ک برای برگشتش انقد اضطراب داری مطمئن باش از این مرد زندگی از اب در نمیاد..همین الان هم رفتارت اشتباس ‌...بگو خدافظ وایستادی به التماس ..بخدا اعتماد کن ..این کاملا خودشو نشون داده انسان نیس..

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
وا من پر از عزت نفس و اعتماد بنفسم دست پدرشوهرمو بوس میکنم دنبال بهونس بابا...این چیه ک برای برگشتش ...

خیلی بچس بهم میگن صبرکن سرش به سنگ بخوره چون تک فرزنده ورفیقاشم پرش میکنن  متولد۷۷اشتباه کردم 

خیلی بچس بهم میگن صبرکن سرش به سنگ بخوره چون تک فرزنده ورفیقاشم پرش میکنن  متولد۷۷اشتباه کردم&n ...

مال من ک ۳۰سالشع

شوهر منم رفیق بازه

همین سر رفیق اصلا دعوامون شد

خدایا همه امیدم به توعه♥️