2777
2789

سلام 

شاید درست نباشه بگم ولی واسه اینکه به حرفام‌اعتماد کنین لازمه بگم

من قاضی خانواده هستم و از دیدگاه آینده رابطه ای که دارین باهاتون حرف می‌زنم 

شما الان درگیر یه رابطه ای هستین که عشق توش نیست .

حالا یا دائمی یا موقت‌ 

که هردو بد هستند

بنظرم بهتره خیلی التماس نکنین و بسپارین به خدا

ممکن هست اگه این بی احساسی ادامه پیدا کنه شما دچار بیماری های خدایی نکرده روانی و شاید افسردگی بشین که جونی خودتون و فرزندتون ممکنه خیلی خیلی تباه شه .

خب الان تا بچه ای ندارین اتمام حجت کنین.

ممکن هست ایشون بخاطر حسی که به شما ندارن دست به خیانت بزنن 

احتمال هم هست برگردن به زندگی به ناچار شایدم واقعا باز عاشق شن ولی اینطور که شما میگین کم هست این احتمال 

شما به هر حال جون هستین و نباید خودتون رو از این سن پیر کنین گزنیه های بهتری هست واسه شما که ارزش شما رو بیشتر میدونن بالاخره به هر قدری شما واسه این جامعه و ما مفید هستین چون این خانوم ها هستن که عواطف و احساسات رو به جامعه می‌بخشند ‌.

شمام خیلی با ارزش تر از این حرفا هستین که التماس کنین. 

یا اینده خودتون یا بچتون رو خراب کنین.

پس سعی کنین بهترین تصمیم رو بگیرین از همین الان و خیلی قوی باشین. 

مهم نیست مردم چی میگن مهم نظر خداس که بین شما و خدای خودتون هست .

اگه اشتباه از ایشون باشه شک‌نکنین یه جای زندگی خدا حق شما رو میگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شمامشکلت جیه

ماهم سه ماهه قهریم

البته من نیستم

سر یه دعوا شوهرم گف دیگ نمیخامت

فقط طلاق

الاانم منو بلاتکلیف نگه داشته اذیتم میکنه تا خودم برم طلاق بگیرم😭😭😔💔😔

خدایا همه امیدم به توعه♥️
سلام  شاید درست نباشه بگم ولی واسه اینکه به حرفام‌اعتماد کنین لازمه بگم من قاضی خانواده هستم ...

من با نظرات شما موافقم . 

کسی که اشتباه نکرده هرگز چیز جدیدی را امتحان 

امیدوارم بتونی هر چه سریعتر خودت رو جمع و جور کنی و از این حس که بهش داری رها بشی. به نظرم مشاور بگیر و روی شخصیت فردیت کار کن همه ما لازم داریم منم مشاوره میرم برای اینکه بهتر و بهترتر باشم . 

کسی که اشتباه نکرده هرگز چیز جدیدی را امتحان 
خوب تو هم از حرفاش مدرک جمع کن برو طلاق بگیر این میخواد بهت مهریه نده بره با یکی دیگه تو هم بشاش تو ...

اخه نمیخوام طلاق بگیرم من میخوام همه چیودرست کنم اخه من دوسش دارم 

اخه نمیخوام طلاق بگیرم من میخوام همه چیودرست کنم اخه من دوسش دارم 

نمیدونم تو دوره سختی هستی اومیدوارم به هر چی میخوای برسی.ولی حداقل خودتو اماده کن گر روزی اتفاقی افتاد راهی برات مونده باشه برای شروع دوباره جوری نشه که کل زندگیت پای یک ادم بی ارزش به فنا بره

Keep your head up, movin’ on

هیجانی عمل کردییعنی چیکار کردی؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
نمیدونم تو دوره سختی هستی اومیدوارم به هر چی میخوای برسی.ولی حداقل خودتو اماده کن گر روزی اتفاقی افت ...

افسردگی گرفتم ۲۲سالمه تواین مدت شدم مثل ۶۰ساله ها