هر ادمی باشه این اتفاق براش میوفته مهم بعدش هست.به نظرم سنی نداری و میتونی دوباره شروع کنی با یکی که قدرتو بدونه و برات ارزش قائل بشه این شد یک تجربه که تو انتخابت دقت بیشتری داشته باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب باید عاشقت میشدن که! چرا اینکارو رو میکردی حالا! بعد اون بدش اومد ازت!
اون کیگف دختری که دست کسیوببوسه عزت نفس نداره میگف خیلی تشکرنکن میگف جوریکه من میگم باش دقیقا یه هفته بعدعقد اینجوری اذیتم میکرد،من خیلی بامحبت ومهربونم
پس اخلاقتون بهم نمیخوره کاش قبل ازدواج یکم آشنا میشدین
اره میگه اخلاقامون بهم نمیخوره ،خب عزیزم دارم میگم اون دوره به دوره ی هیجانی بود که خیلی چیزا واقعا دست خودم نبود اما الان اصلا اونجوری نیستم ولی بهم فرصت نمیده
اون کیگف دختری که دست کسیوببوسه عزت نفس نداره میگف خیلی تشکرنکن میگف جوریکه من میگم باش دقیقا یه هفت ...
وا من پر از عزت نفس و اعتماد بنفسم دست پدرشوهرمو بوس میکنم دنبال بهونس بابا...این چیه ک برای برگشتش انقد اضطراب داری مطمئن باش از این مرد زندگی از اب در نمیاد..همین الان هم رفتارت اشتباس ...بگو خدافظ وایستادی به التماس ..بخدا اعتماد کن ..این کاملا خودشو نشون داده انسان نیس..