2777
2789
عنوان

غم وغصه خوردن و دردهای عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجور ازش دست بکشم. مادرش با پدرش مشکل دارن و نمیتونن حتی یک شب با هم باشن.. همینه که دلش میخاد همش خ ...

عیب بزرگ ما خانما اینه نمیخایم حقیقتو راه حق رو قبول کنیم 

ببین من اینهمه راهارو رفتم  وقتی شوهرت داره بهت میگه چرا مادرم اینجاس رفتارت بده باهاش یعنی خیلییییی مادرش براش عزیزه

دیووونه باید سیاست بخرج بدی هچی نگی بخدا شوهرت خودش خوب میشه البته زمان باید ببره

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
درداتون چیه شما

من 1سال وسط قفسه سینم درد کرد 2تا قرص خوردم خوب شد یمدت زد گردنم بعد پشت سرمو کتفم 

الان چشمام با پیشونیم اینم دارم قرص میخورم 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
من 1سال وسط قفسه سینم درد کرد 2تا قرص خوردم خوب شد یمدت زد گردنم بعد پشت سرمو کتفم  الان چشمام ...

دقیقا منم همین حالتارو دارم هزارتا ازمایش و  ام ار ای کردم گفتن از  عصبه تو ۲۰ سالگی مال من دوماه پیش گردنم بود خوب شد الان زده ب قفسه سینم خدا خوبمون کنه فقط

دقیقا منم همین حالتارو دارم هزارتا ازمایش و  ام ار ای کردم گفتن از  عصبه تو ۲۰ سالگی مال م ...

ببین من 1سال صدتا دکتر رفتم هیشکی نفهمید کلی عکسو ازمایش دادم. آخرش تو نت خوندم یچیزیه به اسم فیبرومیالژیا راجبش بخون

برو دکتر روماتولوژی 

2تاقرص میده خوب میشی 

قرص ضدافسردگیه و نباید سرخود قطع کنی

من دیگه مجبور شدم خوردم چون سینم 1سال بشدت درد کرد نمبتونستم تکون بخورم قطع   گردنوکتفمم خوب شد بهتره بری دکتر وگرنه این دردا موندگار میشن من نتونستم تحمل کنم دیگه

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
عیب بزرگ ما خانما اینه نمیخایم حقیقتو راه حق رو قبول کنیم  ببین من اینهمه راهارو رفتم  وق ...

اگه هیچی نگم و خودم رو ناراحت نگیرم دیگه شوهرم فکر می کنه من موافقم و مامانش هم همین جور... دیگه هر شب میخاد بیاد... من چهار سال صبر کردم و چیزی نگفتم که حالا این همه درد دارم... من یک هفته انگشتم بی حس شده بود! 

اگه هیچی نگم و خودم رو ناراحت نگیرم دیگه شوهرم فکر می کنه من موافقم و مامانش هم همین جور... دیگه هر ...

چهارسال زیاده

بزن تو نت دعای مهر محبت 

انجامشون بده عالیه

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔