2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من یچی قد تیله زده بود بیرون ازم.و هر روز حین دفع خونریزی داشت.سه روز پماد زدم هیچی نشد بنظرم دقیقا همون روزی ک نزدم رفتم ببخشید دسشویی یهو اون ترکید و یه لخته خون قد بند انگشت ازش خارج شد...بنظرم بخاطر پماد بود

یعنی بیرون زدگیش خوب میشه؟ بخاطر تیرویید خشکی شیکم داشتم اینجور شدم

بیرون زدگی خوب نمیشه مگه اینکه لیزر کنی که اونم مامان من رفت گفتن نمیشه باید به استخون برسه بعد

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

هموروئید خوب نمیشه فقط باید کاری کنی که پیشرفت نکنه

یبوست نشی

همیشه کنار غذات سبزی باشهء انجیرم خوبه

مایعات زیاد بخوری خصوصا صبح ناشتا آب بخوری خوبه و از پمادهای آنتی همورئید استفاده کنی

الان خوب شدی؟

یکم اونجام باز برامدگی داره بدون درد و خونریزی.میخوام بازم پماد بزنم شاید رفت.ولی مشکل اصلیم بله خوب شد.ببین ینی مینشستم میمردم.برامن همورویید ترومبوزه بود.ینی یه رگه خون لخته میشه ..من خوب شدم

خب خدارو شکر. الان من اونجورم عین تاول 

مرسی عزیزم.پماد انتی همورویید بخر اسمش همینه بعد قد ی نخود بزن رو دستت بمال سر تمام قسمتای برامده..یبار صب یبار شب.بیشتر از ده روزم استفاده نکن..دیدی ک برا من شدید بود سه روزه حل شد.اگع تغییری حس نکردی دوره درمانو ادامه نده.نهایت ده روزه ها