دوستان من یکسال پیش افسرده شدم البته بنظرم بی دلیل روز به روز هم داره شدیدترمیشه حالم خراب تر اقدامی برای درمان نکردم یعنی هم میترسم هم ناامیدم همیشه فکرمیکنم تااخر عمرم این مشکل باهامه😢 اگه افسرده بودین از هر راهی که درمان شدین بگین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هیچی... من از وقتی عروسی کردم افسردگی شدید گرفتم تا الان که درمان نشدم، به زور میخندم و حالمو خوب میکنم بخاطر دخترم ولی چیزی که بگم درونی منو درمان کرد نه چون درمان نشدم
چندروز پیش یه مقاله علمی خوندم که از هر ۳ ایرانی یکنفر افسرده س😔
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
آره، بعد یکماه دوباره رفتم پیشش خودش گفته بود قرصهات تموم شد بیا من ببینمت. تاثیر داشت یانه، قرص قویتر بهت بدم.
علائم هام: خستگی، بی حالی، بی حوصله گی، عصبی، پرخاشگر، منزوی و گوشه گیر، سردردهای شدید همراه با حال تهوع، سوزش یا درد معده، فکر و خیالهای الکی، فکر کردن به گذشته و حتی خودکشی،