2777
2789
عنوان

افسردگیت رو با چی درمان کردی؟

1522 بازدید | 27 پست

دوستان من یکسال پیش افسرده شدم البته بنظرم بی دلیل روز به روز هم داره شدیدترمیشه حالم خراب تر اقدامی برای درمان نکردم یعنی هم میترسم هم ناامیدم همیشه فکرمیکنم تااخر عمرم این مشکل باهامه😢 اگه افسرده بودین از هر راهی که درمان شدین بگین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۹۰درصد مردم جامعه افسرده هستن😔

چندروز پیش یه مقاله علمی خوندم که از هر ۳ ایرانی یکنفر افسرده س😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چطور قرصی هست؟ دکتر باید تجویز کنه؟

نه دکتر نیاز نیست

منیزیم یه عنصره مثل قرص آهن مثل ویتامین ها

وقتی کم بشه توی بدن باعث افسردگی میشه کشورای خارجی تنها درمان افسردگی رو مصرف این قرص میدونن

برو داروخانه خودش بهت میده

قرص انرژی زا مولتی ویتامین جنسینگ بخور خیلی شادت میکنه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
نه دکتر نیاز نیست منیزیم یه عنصره مثل قرص آهن مثل ویتامین ها وقتی کم بشه توی بدن باعث افسردگی میشه ...

تجربه استفاده ازش رو داری؟

اخه من افسردگیم خیلی شدیده هاحتی گاهی وقتها فکرمیکنم حمله هم بهم دست میده

تجربه مصرف قرص ضدافسردگی رو داشتی قبلا؟ علائم هات چی هستن

آره، بعد یکماه دوباره رفتم پیشش خودش گفته بود قرصهات تموم شد بیا من ببینمت. تاثیر داشت یانه، قرص قوی‌تر بهت بدم. 

علائم هام: خستگی، بی حالی، بی حوصله گی، عصبی، پرخاشگر، منزوی و گوشه گیر، سردردهای شدید همراه با حال تهوع، سوزش یا درد معده، فکر و خیال‌های الکی، فکر کردن به گذشته و حتی خودکشی، 

آره، بعد یکماه دوباره رفتم پیشش خودش گفته بود قرصهات تموم شد بیا من ببینمت. تاثیر داشت یانه، قرص قوی ...

منم همینطورم دقیقا یهو تهوع بهم دست میده فکرمیکنم میخوام بالا بیارم

خب قرصها روت چه تاثیری داشتن خوب بودن؟ نگفت چه مدت باید مصرف کنی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز