2777
2789
عنوان

افسردگیت رو با چی درمان کردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 27 پست
هیچی... من از وقتی عروسی کردم افسردگی شدید گرفتم تا الان که درمان نشدم، به زور میخندم و حالمو خوب می ...

گلم جسارتا چرا ؟🌹

مگه همسرتونو دوست نداشتید ؟

اخه گلم میدونی من سنم کم نیست ۲۹ سالمه 

ولی یه خواستگار اومده بود ، شرایط مالیش خوب بود  ولی به دلم ننشست رد کردم ، حرف زدنش یه جوری بود 

کار خوبی کردم رد کردم ؟

دل چقدر مهمه ؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
منم همینطورم دقیقا یهو تهوع بهم دست میده فکرمیکنم میخوام بالا بیارم خب قرصها روت چه تاثیری داشتن خو ...

بهش گفتم گفت یه مدت باید ادامه بدی تا تاثیر کنن. آره منم با  فکر و خیال‌های زیاد حالت تهوع بهم دست می‌داد و گاهی هم کلا بالا می‌آوردم و معده درد هم گرفته بودم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم گفت یه مدت باید ادامه بدی تا تاثیر کنن. آره منم با  فکر و خیال‌های زیاد حالت تهوع بهم ...

دقیقا منم

عزیزم من میترسم حتی دکتر هم برم درمان هم بشم اما همین که اتفاقی میوفته برگرده حال بدم اخه الان همینطورم همین که اتفاق بدی میوفته میخوام بمیرم اصلا حالت عادی ندارم😭

گلم جسارتا چرا ؟🌹 مگه همسرتونو دوست نداشتید ؟ اخه گلم میدونی من سنم کم نیست ۲۹ سالمه  ولی ی ...

همسرمو خیلی دوست داشتم ولی اون رفتارشو بلد نبود خیلی اذیتم کردن، بلافاصله هم باردار شدم و بارداری بسیار سختی از لحاظ روحی گذروندم داغونه داغون... همین باعث شد زایمانمم سخت بشه و افسردگیم بیشتر، منم 29 سالمه گلم، کار بسیار خوبی کردی تا وقتی یکی به دلت ننشسته قبول نکن، هنوز سنی نداری وقت هس، اخلاقش خیلی مهمه اول به اخلاق و منشش دقت کن حتما با مرد باحوصله و مهربون ازدواج کن حتما و حتما

همسرمو خیلی دوست داشتم ولی اون رفتارشو بلد نبود خیلی اذیتم کردن، بلافاصله هم باردار شدم و بارداری بس ...

مچکر نازنین 🌹

انشالله خدا لبخند روی لبتون بیاره 

و غم های زندگیتون برن 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
تجربه استفاده ازش رو داری؟ اخه من افسردگیم خیلی شدیده هاحتی گاهی وقتها فکرمیکنم حمله هم بهم دست مید ...

آره خودم مصرف کردم

تست ها میگفتن افسردگیم از نوع شدیده دیگه نمیدونم چقدراز تو بدتر یا بهتر بودم مصرف کردم و نتیجه دیدم

آره خودم مصرف کردم تست ها میگفتن افسردگیم از نوع شدیده دیگه نمیدونم چقدراز تو بدتر یا بهتر بودم مصر ...

سلام منم افسرده شدید دارم بچه دار هم نشدم میشه بگین چه قرصی خوردین به من داروهای قوی دادن نخوردم 🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز