2777
2789

من مشکل افسردگی دارم حالم خیلی خرابه به چندتا دکتر هم پیام دادم گفتم لطفا فقط راهنماییم کنین فقط بگین من حالم خوب میشه جواب نمیدن اصلا😭لطفا اگه دکتری میشناسین که جواب پیام بده فقط راهنماییم کنه بگین😭😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام بله اگه می خواید تا شماره بدم بهشون پیام بدین وادم خوبی هست جواب میده حتما

عزیزم میشه شمارشونو به منم بدید

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

یعنی چی حالم خوب میشه ؟ معلومه که خوب میشه ، برو روانپزشک حضوری

انقدر که گفتن دکتر دارو میده و داروها خوب نیستن و ازاین حرفا دارم دیونه میشم بخدا من حالم خیلی خرابه ناامیدم میترسم اضطراب دارم حوصله هیچکس و هیچ چیز رو ندارم دلم نمیخواد حتی برای یک دقیقه همسرم تنهام بزاره😭😭نمیتوتم تنها بمونم همش جمع شده رو هم من دارم دیونه میشم😭

انقدر که گفتن دکتر دارو میده و داروها خوب نیستن و ازاین حرفا دارم دیونه میشم بخدا من حالم خیلی خرابه ...

من خودم دارو میخورم ، خیلی زیاد هم راضیم ، بقیه هم غلط زیادی کردن ، خودم روانشناسم بهت میگم برو دکتر و دارو بگیر

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
من خودم دارو میخورم ، خیلی زیاد هم راضیم ، بقیه هم غلط زیادی کردن ، خودم روانشناسم بهت میگم برو دکتر ...

چه مدته عزیزم؟ مشکل توهم افسردگی بود؟ 

الان که دارو مصرف کردی حالت خوبه یعنی دیگه علائم هات برنگشتن؟

چه مدته عزیزم؟ مشکل توام افسردگی بود؟  الان که دارو مصرف کردی حالت خوبه یعنی دیگه علائم هات بر ...

اضطراب فراگیر که تبدیل شده بود به وسواس فکری و پنیک و افسردگی . اگه همون اول دارو میگرفتم انقد دامنه ش وسیع نمیشد . ۱ ماهه مصرف میکنم و خیلی راضیم .

اضطراب فراگیر که تبدیل شده بود به وسواس فکری و پنیک و افسردگی . اگه همون اول دارو میگرفتم انقد دامنه ...

من دقیقا نمیدونم علائم پنیک وسواس و اینا چی هست اما فکرمیکنم منم همینطور شدم چون بهم حمله دست میده یهو انگار که دلم میخواد خودم رو بکشم😭عزیزم چه مدت دارو باید مصرف کنی؟ من میترسم وابسته دارو شم و تااخر عمرم مجبور باشم دارو مصرف کنم😭

من دقیقا نمیدونم علائم پنیک وسواس و اینا چی هست اما فکرمیکنم منم همینطور شدم چون بهم حمله دست میده ی ...

میشه لطفا عاقل باشی ؟ ترجیح میدی هر روز صب که از خواب پا میشی تا شب عذاب بکشی و هر لحظه منتظر یه حمله جدید باشی و کیفیت زندگیت به صفر برسه یا یدونه قرص بخوری و راحت و با کیفیت زندگی کنی ؟ من ۱ ماهه میخورم باید تا ۲ سال بخورم ولی اگه تا پایان عمرم باشه مشکلی ندارم چون میدونم سروتونین مغزم کم ترشح میشه و راهی جز این نیست مثل کسی که کم خونی داره و باید فولیک بخوره