2777
2789
اره ولی قطعا کنکور هفتصد هزار نفری نبوده

خب 700 هزار نفر که یه رشته ی خاص نمی خوان بخونن تنوع رشته بیشتره برای کنکور کارشناسی 

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عاشق مامانتم ایول

یعنی یه همت و پشتکاری داره که غبطه می خورم همیشه بهش. همیشه هم از ساعت 5 و نیم یا 6 صبح بیداره. اون وقت من این ساعتا تازه می خوابم 😐🤦‍♀️

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

خب 700 هزار نفر که یه رشته ی خاص نمی خوان بخونن تنوع رشته بیشتره برای کنکور کارشناسی 

هفتصد هزار نفر همشون تجربی هستن

و همشونم اول میزنن پزشکی

بعدم پیراپزشکی

بعدا رشته های دیگه

💍♥ i said yes 

رشته مامانت چی بود

رشته ش تو کارشناسی معارف اسلامی بود برای ارشد روانشناسی بالینی کنکور داد 

هفتصد هزار نفر همشون تجربی هستن و همشونم اول میزنن پزشکی بعدم پیراپزشکی بعدا رشته های دیگه

ولی تنوع رشته ها بیشتره به هرحال. مثلا پزشکی و پیراپزشکی خودشون کلی زیر مجموعه دارن اونا هم نیاوردن بازم کلی انتخاب دارن ولی کسانی که برای ارشد مثلا روانشناسی بالینی میخونن همشون رقابتشون تو همون رشته ی خاصه و متقاضی روانشناسی مثل پزشکی بسیار زیاد شده 

وای خوشبحالش خیلی دوس دارم اینجوری بودما

منم اگه اونجوری بودم خییییلی کارا میتونستم انجام بدم خیلی موفق میشدم هرچی میکشم از این شب بیداری و صبح خوابیدنه ☹️

چ خوبن اینا

خیلی😁😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا