2777
2789
عنوان

دخترم عصبيه😔

120 بازدید | 6 پست

بچه گير افتادم اصلا نميدونم چكار كنم

دخترم ١٣ ماهس همش عصبي ميشه نه بغلم ميخوابه نه بغلم ميشينه همش سُر ميخوره ميره 

نه غذا ميخوره 

همش عصبي ميشه اخم ميكنه 

تو حاملگيم خيلي حرص و استرس تحمل كردم!!!!

من سرش داد نميزنم فقط جدي حرف ميزنم 

يه كشور ديگه هستمو مامانم يكساله اينجاس و داره كمكم ميكنه خودم افسردگي شديد دارم 

اصلا موندم چكار كنم اصلا بلد نيستم با بچه چكار ميكنن چجوري بازي ميكنن چجوري ياد ميدن 

بچه ها توروخدا منم جاي خواهرتون كمكم كنيد😔😔😔😔

عزیزم با مشاور صحبت کردی؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

گلم فک نکنم کسی به اندازه من استرس و ناراحتی تو بارداری کشیده باشه . بچم شیطونه ولی عصبی نیست اصلا همش هم بخاطر رفتاری خودمه.

من حتی میخواستم سقطش کنم .

بچه جاریم رو هم همزمان باهاش اجباراً بزرگ کردم .

مطمن باش بخوای میتونی تلقین نکن من خیلی بخاطر سقط کرونا و....

گریه میکردم بارداری و بعد زایمان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین تکنیک برا آروم کردن این مدل بچه ها روش حواس پرتیه اینکه رفتارشو ایگنور کنی تا تکرارش از یادش بره وگرنه عکس العمل نشون بدی بیشتر تکرار میکنه. و اینکه ببین کمخونی نداره

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

دختر من یک سالشه عاشق شعر خوندنه... با اسباب بازی هم خیلی بازی میکنیم یا اینکه پاهاشو یه عالمه بوس میکنم میخنده يا بغلش میکنم جلو تي وی کارتون می‌بینیم يا تو استخرش اب بازی میکنیم من جای عروسکاش حرف میزنم میخنده براش کتاب داستان هارو توضیح میدم خوشش میاد هر جا ک خسته بشه دیگه ادامه نمیدم میریم سراغ ی چیز دیگه 

عزیزم بچه ای که تازه شروع میکنه به راه رفتن هیچکدومشون توبغل نمیشینه واروم قرارنداره.دخترخواهرمنم تقریباهمین سن هست تاکاری باب میلش نباشه جیغ میزنه وگازهم میگیره.

خیلی به اعصابت فشارنیار.