2777
2789
عنوان

درامد

96 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من لیسانس حسابداری دارم سیاه قلم پرتره بلدم چرمدوزی هم بلدم ولی نینی دارم نمیتونم هیچ کاری انجام بدم خیلی نیاز به درامد دارم بظرتون چه کاری میشه تو خونه انجام داد؟

بیا انیستا همکار در فروش بشو. با کلی سایت ها میتونی اگه بخوای من تولیدی های خیلی زیادی میشناسم تو تل ...

چطور میشه بهشون اعتماد کرد؟ من از مشتری پول گرفتم اگه جنسی ارسال نشد من مسئولم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور میشه بهشون اعتماد کرد؟ من از مشتری پول گرفتم اگه جنسی ارسال نشد من مسئولم

عزیزم من خودم ۳ ساله باهاشون کار میکنم . پیجم mezonefateme یع عالمه هم رضایت مشتری دارم. همیشه هم سر موقع فرستادن جنس رو کاراشون هم خیلی خوبه . البته من یه مدته بخاطر بارداری و زایمان دیگه فعالیت ندارم ولی تولیدی ها همچنان هستن کسی هست من معرفی کنم لینک کانال رو بدم خودتون هم برید چک کنید ببینید سابقه کارشون چندسالس 

سلام عزیزم.اگه علاقه داری به کار اینترنتی خیلی خوبه،.منم نینی دارم اصلا شرایط بیرون رفتن ندارم.تو شرکت نفیس مشغولم ،شکر خدا خیلی خدبه برام پول تو جیبی خودمو راحت درمیارم.کارشم مشاوره و فروش محصولات ارایشی ،بهداشتی،مراقبتیه

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌

کار در منزل باگوشی 

آموزش عکس های آتلیه که توی اینستا و... کلی طرفدارداره انواع تم :تولد.یلدا.کودک.ماهگرد

میتونید کارکنیدآموزش بدید زمینه بفروشید 

کسی خواست درخدمتم 

فقط چت بیایدشخصی

عکس یلدایی هم انجام میدم براکوچولوهاتون😍