2777
2789
عنوان

قدم ۱۷۰ وزنم ۸۲

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 51 پست
دیگه کجات چاقه عزیزم ،مگه شکم داری؟

شکممواب کردم ب کمک حلقه ودرازونشست ولی خوب باسن و سینه هام بزرگه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونم والا امتحان میکنم حتما دعا کن نتیجه بگیرم منم برات دعا میکنم انشاالله وزن کم کنی

نه حتما نتیجه میگیری

اصلا میدونی چیه؟ بدن بعد از ۱۵ دقیقه شروع میکنه به چربی سوزی شما روزی ۱۵ دقیقه ورزش میکنید مثل اینکه یک موتور رو روشن کنی تا میاد گرم شه یهو خاموشش کنی 

خوبه خوش بحال شوهرته

😝😝

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ورزش چیا میکنی بیشتر

اول ۱۲ دقیقه تردمیل میزنم(از سرعت کم به زیاد) بعدش یه مواقعی با برنامه lose weight ورزش میکنم 

یه مواقعی هم میرم یوتیوب با توجه به فرم هیکلم ورزش دانلود میکنم مثلا من پایین تنم بزرگتر و پهلو دارم بیشتر دنبال ورزش برای اون نواحی میگردم

حالا چرا ناراضی هستی؟

شوهرم ک دوس داره ولی خب سینه بزرگم زیادخوب نیس ب نظرم

وای منم قدم ۱۷۰ وزنم ۷۴ 😭 فعلا دارم کالری شماری میکنم و روزی نیم ساعت حلقه میزنم تازه شروع کردم

کاشکی منم ۷۴ بودم😂

شما که اونقدر زیاد اضافی نداری حدود ۹ کیلو کم شی عالی میشه

اسی خوب بروباشگاه اونجااراده ات بهترمیشه ورشهای ایروبیکم دست جمعیه مجبوری انجام میدی درضمن خانمادگه از تجربیاتشون میگن من ۱۶۵وزنم ۷۲تاست که فقط شکم وپهلودارم  روزی ۳۰دقیقه دوچرخه میرم نیم ساعت ورزشهای ابروبیک بعدشم برنامم انجام میدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی خوب بروباشگاه اونجااراده ات بهترمیشه ورشهای ایروبیکم دست جمعیه مجبوری انجام میدی درضمن خانمادگه ...

وای خیلیییی دوست دارم برم باشگاه از کرونا میترسم 

اونجا دم و بازدم زیاد