2777
2789
عنوان

قدم ۱۷۰ وزنم ۸۲

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قدرشو بدون

قدرچیوگلم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

[QUOTE=218176855]کاشکی منم ۷۵ بودم همون ۵ کیلو اختلاف خیلی رو هیکل تاثیر داره😶[/QUOTEشباروی شام سبک بخور

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
عزیزم قدر مانکن بودنتو،وهرلباسی روکه دوستداری میتونی بپوشی

قربونت برم ولی خوب ی کم چاقم  

اره یک ربع در طول روز منم جلو اینه نگاه میکنم به هم میریزم هرروز غذاهای خوشمزه درست میکنم خودم یه کو ...

عزیزم یک ربع کم حداقل یک روز درمیون نیم ساعت ورزش کن 

من تجرشو دارم که بهت میگم 

قبلا ۹۵ بودم غذامو کم کردم و ورزش مداوم انجام دادم الان رسیدم به این وزن 

عزیزم یک ربع کم حداقل یک روز درمیون نیم ساعت ورزش کن  من تجرشو دارم که بهت میگم  قبلا ۹۵ ...

نمیدونم والا امتحان میکنم حتما دعا کن نتیجه بگیرم منم برات دعا میکنم انشاالله وزن کم کنی