ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده
من قبل ازموعدپریودم سرگیجه وتهوع داشتم یعنی 8روزبعدنزدیکی خیلی احساس سنگینی میکردم ازاول بارد ...
کاش میشد از علائم جنسیت رو فهمیدمن خیلی امید داشتپ برای ان تی بهم بگن
مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده
اره بارداری اولمه 15 ماه بعد باید برم دوماهمه الان و خییییلی کنجکاو جنسیت بچه هامم خییییلی