2777
2789
عنوان

مامانالطفاهرکس دوقلوبارداره بیایداینجادورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13221 بازدید | 464 پست
منم مثل شماارزوی دوقلوداشتم ازچندسال پیش آخرشم نصفه نیمه برآورده شدکه حسرتش به دلم موندکاش هیچوقت ار ...

تمام وجود درکت میکنم منم جفتم بزرگ‌شد زایمان زودرس شدم پسرم‌آسمانی شد و دخترم بغلم هفته ۳۲ بودم خدا بچه ات برات حفظ کنه این روزها میگذره فقط مادر یه بچه نارس باید قوی باشه و بچنگه چشماش انشالله خوب میشه نگران‌نباش

خدا جونم مواظب دوقلوهام باش ،دختر 💗و پسرم💙 بهت می سپارم سالم بذار بغلم ،هزار مرتبه شکرت خداجونم🤲🤲🤲
سلام گلم لطف داری بچم بعد۵۰روزازبیمارستان ترخیص شدولی تومعاینات چشم گفتن چشماش مشکل داره وممکنه بینا ...

واییی عزیزم😥😥😥 من چند روزه همش دنبال تاپیک دوقلویی میگشتم از اول خوندم واقعا سخته منم از الان استراحت مطلقم جفت یکیشون هم هماتوم داره کمر درد دارم و لکه بینی ‌. ایشالا خدا کمک کنه چشماش زود خوب بشن واقعا سخته نارس به دنیا اوردن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. من هم دو قاو باردارم. هفته هفتمم هست . هفته ششم رفتم دکتر گفت دو قلو هستند ولی قلب یکیشون هنوز ...

سلام عزیزم میشع بیای بگی دوقلوهات بدنیا اومدنبسلامتی از علائمت بهم میگی منم انتقال انجام دادم هیچ علائمی ندارم خیلی میترسم

من قبل ازموعدپریودم سرگیجه وتهوع داشتم یعنی 8روزبعدنزدیکی  خیلی احساس سنگینی میکردم ازاول بارد ...

سلام عزیزم

شما که دو قلو باردار بودی هفته چندم فهمیدی دوقلو هستن؟

منم باردارم دو روز بعد از موعدم بتام ۱۰هزار بود میترسم دو قلو باشن

البته ۴ هفته و ۶ روز باردار بودم رفتم سونو گفتن یک ساک بارداری تشکیل شده ولی همچنان استرس دارم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
از علائمت بگو عزیزم منم دوقلو دارم هشت هفتمه❤❤

سلام عزیزم

البته ۴ هفته و ۶ روز باردار بودم رفتم سونو گفتن یک ساک بارداری تشکیل شده ولی همچنان استرس دارم

من واژینیسموس شدید داشتم و 
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من غیر از تلخی دهن و خستگی مفرط( بعد از سرکار میام و میوفتم و میخوابم !! گاهی حتی ۱۰ ساعت پشت سر هم ...

سلام عزیزم

من واژینیسموس شدید داشتم و 
سلام من چون تا  انتی سونوندادم توانتی فهمیدم

عزیزم من چند روز پیش رفتم آن تی یه دونه بود😊

سلام من هفته ۹ بارداریمم دوقلو بودن یکی قلب داشت و یکی ساک بدون قلب داشتم ک هفته پیش ب خونریزی افتادم دکتر امپول و قرص داد و خونریزی قطع شد.ولی ترشحاتم قهوه ایه.تا کی ادامه داره؟ ایادارو مصرف نکنم سقط انجام میشه و بعدش این لکه بینی ها قطع بشه و ادامه بارداری قل سالم باشه؟؟

سلام من هفته ۹ بارداریمم دوقلو بودن یکی قلب داشت و یکی ساک بدون قلب داشتم ک هفته پیش ب خونریزی افتاد ...

عزیزم شما که یه قل قلب نداشت سقط شد و قل بعدی موند برات!؟میسه از این بارداری دوقلویتت بگی!؟؟