سلام به همه دوستان. امروز رفتم دکتر و دکتر گفت دوقلو رو ۳۷ هفته ای بیرون میارن. و برای من ۲۰ خرداد رو تعیین کرد بزای سزارین . بچه ها هر دو سرشون بالاست و وزن هرکدومشون ۱۷۰۰ و ۱۶۹۰ بود. یعنی تا یک ماه دیگه وزن می گیرن ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام به همه دوستان عزیزم. من روز ۱۵ خرداد( تقریبا یک هفته قبل از تاریخ زایمانم) سزارین شدم چون کیسه آبم پاره شد. دو تا دختر نازنین و خوشگل خدا بهمون داد . یکیش ۲۶۰۰ و اوون یکی ۲۶۵۰ . همه چیز خوب پیش زفت شکر خدا . ایشالله همتون به سلامتی وضع حمل کنید. من فکرمیکردم بعد از سزارین حالا حالا ها بیوفتم، ولی سه روزه تونستم بلند شم و خودم به بچه ها برسم و دیگه مزاحم خواهر و مادرم نشم . ایشالله اتفاق های خوب هم برای شما بیوفته. اگه دیر جواب دادم منو رو ببخشید چون احتمالا سرم خیلی شلوغ خواهد بود