2777
2789
عنوان

مامانالطفاهرکس دوقلوبارداره بیایداینجادورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13221 بازدید | 464 پست

سلام به همه دوستان. امروز رفتم دکتر و دکتر گفت دوقلو رو ۳۷ هفته ای بیرون میارن. و برای من  ۲۰ خرداد رو تعیین کرد بزای سزارین . بچه ها هر دو سرشون بالاست و وزن هرکدومشون ۱۷۰۰ و ۱۶۹۰ بود. یعنی تا یک ماه دیگه وزن می گیرن ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه دوستان. امروز رفتم دکتر و دکتر گفت دوقلو رو ۳۷ هفته ای بیرون میارن. و برای من  ۲۰ خ ...

برای من ۳۸هفته گفت ولی ۳۶هفته اورژانسی سزارین شدم به دلیل انقباضات زیاد گاهی سونو اشتباه میگه وزن بچه ها 

به وقت تولد دوقلوها  

سلام به همه دوستان عزیزم. من روز ۱۵ خرداد( تقریبا یک هفته قبل از تاریخ زایمانم) سزارین شدم چون کیسه آبم پاره شد. دو تا دختر نازنین  و خوشگل خدا بهمون داد . یکیش ۲۶۰۰ و اوون یکی ۲۶۵۰ . همه چیز خوب پیش زفت شکر خدا . ایشالله همتون به سلامتی وضع حمل کنید. من فکر‌میکردم بعد از سزارین حالا حالا ها بیوفتم، ولی سه روزه تونستم بلند شم و خودم به بچه ها برسم و دیگه مزاحم خواهر و مادرم نشم . ایشالله اتفاق های خوب هم برای شما بیوفته. اگه دیر جواب دادم منو رو ببخشید چون احتمالا سرم خیلی شلوغ خواهد بود 

سلام به همه دوستان عزیزم. من روز ۱۵ خرداد( تقریبا یک هفته قبل از تاریخ زایمانم) سزارین شدم چون کیسه ...

سلام عزیزم مبارکه قدمشون خیر باشه

شما طول سرویکستون چند بود و ایا سرکلاژ کردین؟استراحتت چطور بود

سلام روژینا جان من خیلی به یاد کوچولوت هستم. امیدوارم زودتر بیاد به اغوشت. از حالش خبر بده

سلام گلم لطف داری بچم بعد۵۰روزازبیمارستان ترخیص شدولی تومعاینات چشم گفتن چشماش مشکل داره وممکنه بیناییشوازدست بده بردیم تهران بیمارستان فارابی عمل کردیم الان که هردوهفته می‌بریم واسه معاینه تهران تواین ۴ماهه که بچم بدنیااومدهمش درگیردکتروبیمارستان بودم چقدزجرکشیدم وغصه خوردم خدانصیب هیچکس نکنه  دعاکنیدچشمای بچم خوب شه وبیناییشوبدست بیاره 

دوستان یه دست رو سر منم بکشین دو قلو حامله بشم🤲😍😍😍

منم مثل شماارزوی دوقلوداشتم ازچندسال پیش آخرشم نصفه نیمه برآورده شدکه حسرتش به دلم موندکاش هیچوقت ارزونمیکردم 

سلام گلم لطف داری بچم بعد۵۰روزازبیمارستان ترخیص شدولی تومعاینات چشم گفتن چشماش مشکل داره وممکنه بینا ...

سلام عزیزم

ممنون که از خودتون خبر دادی

خوشحالم مرخص شده

ان‌شاالله به حق امام جواد چشمش هم با این عمل کامل خوب خوب خوب میشه. اگر لایق باشم براش دعا میکنم. خدا بهت قوت و صبر و ایمان صدچندان بده

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
2790
2778
2791
2779
2792