2777
2789
عنوان

مامانالطفاهرکس دوقلوبارداره بیایداینجادورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13221 بازدید | 464 پست
بچه ها طول سرویکس تون چنده بوده موقع ان تی بعد انومالی چند شد و اینکه سونو شکم شدین یا واژینال؟ سرکل ...

سرویکسم توانتی شکمی 36بودسرکلاژنشدم ولی سابقه زایمان زودرس دارم وخیلی نگرانم فعلادکترفقط شیاف پروژسترون داده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بسلامتی انشالله منم انتی جنسیت مشخص نشدصبرمیکنم انومالی جنسیت روبگه ببخشیدکجاآی وی اف کردین وه ...

من مرکز ناباروری یزد انجام داد .جنین فریز داشتم این دفعه طرح حمایت دولت بهمون تعلق گرفت فکر کنم با دارو ۳۰۰وخورده ای

کلا هزینه آی وی اف چقدشد؟

هزینه ها خورد خورد دادم. جمعا ۳۰ میلیون شده( سر جمع ) البته الان دولت یه طرح برای افراد نابارور داده که وقتی می‌رن بیمارستان ، هزینه های عملشون رو کم میکنه و خودش پول رو میده به بیمارستان ( یا یه همچین چیزی). خیلی از طرحش و چگونگی اعطای وام به زوجین نابارور خبر ندارم . دوستتون میتونه بره مثلا بیمارستان رویان و بپرسه ، 

بچهای من پسرن و سونو گفته همسانن ولی زنان میگه ناهمسان!!!! من فرص کلیسم ، امگا ۳ .فولیک اسید . اسپیرین . فروس سولفات  مولتی ویتامین ، لووتیروکسین و ویتامین دی مصرف میکنم . هیچ شیاف و امپولی هم نزدم. بارداری چهارمه. سومی سقط کردم

بچهای من پسرن و سونو گفته همسانن ولی زنان میگه ناهمسان!!!! من فرص کلیسم ، امگا ۳ .فولیک اسید . اسپیر ...

این قرصهاروازهفته چندداده؟من فقط شیاف پروژسترون استفاده میکنم بارداری سوممه دوتازایمان زودرس داشتم