همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نمیدونم واقعا هیچ چیز مثل مرگ نمیشه برام بخدا به اونایی که مردن حسودیم میشه هرکی بمیره برد کرده واقعا هیچ انگیزه ای ندارم حوصله زندگی ندارم من فقط ۱۷ سالمه ولی دلی ندارم دیگه
اخه چرا مشگلت چیه واین که چکاری میشه واست کرد....ما اینجا همه مون دوست اجتماعی هستیم زنو مرد نداره ب ...
مشکلم اینه که دلخوش نیستم تا الان خیلی سختی کشیدم خیلی وقته که دلم میخواد بنیان خانوادم گرم و صمیمی باشه احساس خستگی میکنم شبا با آشفتگی از خواب میپرم صبحا با استرس بیدار میشم حتی حوصله اینکه به خودم برسم ندارم
اخه چرا مشگلت چیه واین که چکاری میشه واست کرد....ما اینجا همه مون دوست اجتماعی هستیم زنو مرد نداره ب ...
مشکلم اینه که دلخوش نیستم تا الان خیلی سختی کشیدم خیلی وقته که دلم میخواد بنیان خانوادم گرم و صمیمی باشه احساس خستگی میکنم شبا با آشفتگی از خواب میپرم صبحا با استرس بیدار میشم حتی حوصله اینکه به خودم برسم ندارم