2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا خدانکنه

نمیدونم واقعا هیچ چیز مثل مرگ نمیشه برام بخدا به اونایی که مردن حسودیم میشه هرکی بمیره برد کرده واقعا هیچ انگیزه ای ندارم حوصله زندگی ندارم من فقط ۱۷ سالمه ولی دلی ندارم دیگه 

نمیدونم واقعا هیچ چیز مثل مرگ نمیشه برام بخدا به اونایی که مردن حسودیم میشه هرکی بمیره برد کرده واقع ...

اخه چرا مشگلت چیه واین که چکاری میشه واست کرد....ما اینجا همه مون دوست اجتماعی هستیم زنو مرد نداره برا کمک هم اینجاییم

اخه چرا مشگلت چیه واین که چکاری میشه واست کرد....ما اینجا همه مون دوست اجتماعی هستیم زنو مرد نداره ب ...

مشکلم اینه که دلخوش نیستم تا الان خیلی سختی کشیدم خیلی وقته که دلم میخواد بنیان خانوادم گرم و صمیمی باشه احساس خستگی میکنم شبا با آشفتگی از خواب میپرم صبحا با استرس بیدار میشم حتی حوصله اینکه به خودم برسم ندارم 

اخه چرا مشگلت چیه واین که چکاری میشه واست کرد....ما اینجا همه مون دوست اجتماعی هستیم زنو مرد نداره ب ...

مشکلم اینه که دلخوش نیستم تا الان خیلی سختی کشیدم خیلی وقته که دلم میخواد بنیان خانوادم گرم و صمیمی باشه احساس خستگی میکنم شبا با آشفتگی از خواب میپرم صبحا با استرس بیدار میشم حتی حوصله اینکه به خودم برسم ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز