سلام امروز رفتم پیش یه دعانویس سید.برام قرآن باز کرد گفت چله داری و باید چله بری بشی گفت یه کاسه آب ندیده و ۷ تا نخ ابریشم به اندازه قدت بیار برات انجام بدم کسی بوده نتیجه بگیره؟چجوریاس؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باز برو پیش چند نفر بیین واقعا راسته حرف طرف یا ن من عمم خودش چله شو برید زن عموش فوت کرده بود رف زیر تابوتش نیت کرد سه بار زیر جنازه رفت برگشت بعد زد حامله شد من اینطوری شنیدم باردار نمیشده فهمیده چله داره
از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
هیچ مشکلی ندارم یکساله اقدامم نشده هم خودم و هم همسرم سالم هستیم
شاسد رحمت سرد باشه، دختر خاله من چند سال میرفت دکتر و میگفتن مشکلی نداری یه خانمه براش حلوا درست کرده بود میگفت دوماه خوردیم ماه سوم پری نشدم الانم تو نه ماه هست