2821
2789
عنوان

چله بری

858 بازدید | 13 پست

سلام امروز رفتم پیش یه دعانویس سید.برام قرآن باز کرد گفت چله داری و باید چله بری بشی گفت یه کاسه آب ندیده و ۷ تا نخ ابریشم به اندازه قدت بیار برات انجام بدم کسی بوده نتیجه بگیره؟چجوریاس؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باز برو پیش چند نفر بیین واقعا راسته حرف طرف یا ن       من عمم خودش چله شو برید     زن عموش فوت کرده بود رف زیر تابوتش نیت کرد  سه بار زیر جنازه رفت برگشت  بعد زد حامله شد    من اینطوری شنیدم باردار نمیشده فهمیده چله داره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
هیچ مشکلی ندارم یکساله اقدامم نشده هم خودم و هم همسرم سالم هستیم 

شاید حکمتی هست عجله نکن عزیز 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
باز برو پیش چند نفر بیین واقعا راسته حرف طرف یا ن       من عمم خودش چله شو برید   ...

چند نفر گفتن یه بار رفتم یه دعانویس فقط دعا نوشت درست نشد امروز رفتم پیش یه سید گفت چله داری رفتی قبرستون.گفت نخ بیار برات چله بری کنم 

چند نفر گفتن یه بار رفتم یه دعانویس فقط دعا نوشت درست نشد امروز رفتم پیش یه سید گفت چله داری رفتی قب ...

سید باشه بنظرم خوبه کارشون خیلیا راضی بودن از سیدا ، برو انشالله مشکلت حل شه

عمتون چه مدت باردار نمیشد؟ و بعد چند ماه که زیر تابوت رفتن باردار شدن؟ 

هفت سال فک کنم نمیشد .   دقیق نمیدونم ولی خیلی زود حامله شد دوماهه اینا

چند نفر گفتن یه بار رفتم یه دعانویس فقط دعا نوشت درست نشد امروز رفتم پیش یه سید گفت چله داری رفتی قب ...

عزیز حقیقت داره چله بری 

حتما برو برات انجام بده 

... 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
هیچ مشکلی ندارم یکساله اقدامم نشده هم خودم و هم همسرم سالم هستیم 

شاسد رحمت سرد باشه، دختر خاله من چند سال میرفت دکتر و میگفتن مشکلی نداری یه خانمه براش حلوا درست کرده بود میگفت دوماه خوردیم ماه سوم پری نشدم الانم تو نه ماه هست

2824
2823
2791
2779
2792