2777
2789
عنوان

اهای اونایی ک بیدارین بیاین چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 77 پست
شب عروسیم یا خیلی اتفاقایی که با همسرم تجربه کردم .اما به جایی رسیدیم که روزی که طلاقمو بگیرم می‌تون ...

عزیزم😔ان شاءالله برگردین به دوران خوشتون 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی روز خوب داشتم  ولی اون روزی که تو سوپری دیدمش وااای خیلی خوب بود  ۸ آذر ۹۸

اخی😍

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
من الان سوار اتوبوسم میرم به سمت شیراز ‌ . آی خدا بخاری روشن کرده پخته شدم

خوشبگذره

من الان سوار اتوبوسم میرم به سمت شیراز ‌ . آی خدا بخاری روشن کرده پخته شدم

اگه پالتو تنته دربیار خو.خوشبحالت عاشق شیرازم😍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
چرا ژنتيك🥺

چون پسرعمودخترعمویم باید میرفتیم قبل ازدواج واسه ژنتیک

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
كجا به سلامتي ؟اميدوارم به ارزوت برسي 

ممنون ❤️

نمیدونم هنوز، من میخوام از ایران برم اما هنوز هیچ کاری نکردم و هیچ امیدی نمیتونم داشته باشم، اگه واقع بین باشم، اما امیدوارم به زودی بتونم برم. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
اخی😍

زود اومد داخل کیک و ابمیوه برداشت و رفت شاید دوثانیه فقط دیدمش 

گفت عامو اکبر اینو برا سامان میبرم 

صاب کارش بود که جفت سوپری ارایشگاه داشت 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567