2777
2789
عنوان

اهای اونایی ک بیدارین بیاین چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 77 پست

سلام عزیزم تو یکی از تاپیکایی چند سال گذشته گفتید که ماکرو ویو بلک اندیکر دارید من تازه خریدم میخواستم بدونم چیا توش درست میکنید ،کیک میشه درست کردم ببخشید سوالم زیاد شد فروشنده گفت میشه کیک درست کرد اما گزینه ای برای کیک ندارن من خیلی نگرانم میشه لطفاً راهنماییم کنید بهتون درخواست هم دادم 🙏🙏🙏

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
سلام عزیزم تو یکی از تاپیکایی چند سال گذشته گفتید که ماکرو ویو بلک اندیکر دارید من تازه خریدم میخواس ...

سلام عزیزم.والا من استفاده جندانی ازش تکردم.در حد یخزدایی و گرم کردن استفاده کردم برنامه های دیگش فقط ته چین و گریل رو استفاده کردم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.والا من استفاده جندانی ازش تکردم.در حد یخزدایی و گرم کردن استفاده کردم برنامه های دیگش فق ...

ممنون گلم ،من برای کیک میخواستم که استفاده نکردید سپاس برای پاسخ 🙏

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون