2777
2789

دوستان در جریانن شوهرم خیلی سخت بهم پول میده. بعد یه وسیله داشتم خونه بابام مال مجردی بود. الکی ب شوهرم گفتم میخام بخرمش پولشو گرفتم برای خودم.بعد امشب آوردم نشونش بدم. معلوم شد دست دومه خودم زدن ب اون راه و ناراحت ک مرده سرم گلاه گذاشته. شوهرم اروم بود تجب کردم. هی خودم زدم ب حرص میگم چرا ت آرومی میگه خب چکار کنم غر میزنم میگی چرا نمیزنم میگی چرا. برو فردا نشون بده ببین قبول میکنه 

ب من اینکارا نیومده 😢😢😢

تعجبم چرا غر نزد

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

چشمش نکن😅

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین منطقی بگو پول میخوام

نیازی به نقش بازی کردن نیس باور کن

اگ اوکی نشد هم که برو کار کن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
کارت اشتباه بود حالا از این به بعد ی دلیلم برای پول ندادن بهت داره  اصلا نباید جلو اون میگفتی ...

نگفتم دست دومه خودش گفت عه اینجاش چرا اینجوریه. ودست دومه ک

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️