2777
2789
عنوان

ما عقد هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 124 پست
بپز بده ببره گوربابا مادر شوهر

خدایی خوشم میاد همه هم راهکار میدن بپز حرف کمتره و بپز فلانه!😂🤦‍♀️یعنی حرف مادر شوهر رو قبول میکنن و مث یه عروسک میخوان هر سازی که اون زد برقصن و حاضرن به شوهر و مادر شوهر باج بدن!

ما زنها تا کی نمیخوایم ارزش خودمونو حفظ کنیم🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مادرشوهرم هروقت میخواد بره بگرده میگه پرنسس باید بهت غذا میداد هروقت خونس و غذا دارن واسه ۷ نفر ...

اووه خودتو برای این چیزا اذیت نکن اگه بخای از حالا خودتو درگیر اینا بکنی خیلی اذیت میشی.

فقط میتونم بگم بیخیال باش

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
پسرشو گردن نمیگیره حالا این حرفا رو شوهرتون تعریف میکنه ببین عزیزم شما هر طور راحتی و دوست داری رفتا ...

مادرشوهرم خودش منو ببینه میگه 

صددرصد قبلا هم گقته تو اول تاپیک گفتم عزیزم 

🤕😕🤦‍♀️

حالا اگه مادرشوهرم بهم بگه چی بگم ؟

من باشم اولش یه لبخند خوشگل میزنم و بعد با یه لحن اروم و شمره شمرده و بدون جبهه گیری میگم ان شالله بریم سر خونه زندگیمون براش غذا میپزم

الان خودم معذبم و روم نمیشه پیش خانوادم هی براش غذا بپزم

همین:)

وقتی اینجوری حرف میزنه به نظرم هیچی نگو کلا نشنیده بگیر یا بگو مامانم دیگه غذا درسته کرده بود تعارف ...

لج کنم بگم اره پس دیگه ما نگهش نمیداریم کلا شما غذات اماده باشه این چطوره؟

بگو من وظیفه دونستم براش بپزم مطمئنم از جوابت خوشش میاد

نمیشه ی جوری یاد حرف قبلیش بندازمش؟

مثلا چطوری بهش بگم اره من غذا درست میکنم میگی اینجا ی بشقاب اضافه اومد 

درست نمیکنم میگی مگه خودشون غذا درست نمیکنن بخورن ک ب توام غذا ندادن چ سازی رو برقصیم اخر 

چجوری بگم؟

چجوری بود ی کم تعریف کن

همینجوری توقع داشت پسرش کلا خونه ما غذا بخوره . ماه رمضونا به شوهرممیگفت تو هم برو خونه پدر زنت بخاب همونجا سحری بخور من دیگه سحری درست نکنم . البته مامان و بابامم خیلی احترام شوهرم داشتن زیاد دعوتش میکردن هنوزم همینجورن

خدایی خوشم میاد همه هم راهکار میدن بپز حرف کمتره و بپز فلانه!😂🤦‍♀️یعنی حرف مادر شوهر رو قبول میکنن ...

کامتت بالایی رو بخون بگو چجوری اون جمله رو برسونم گلم 

یه دفعه با خنده بگو ما هم بریم سر خونه زندگیمون طفلکی علی (اسم شوهرتون) راحت میشه الان مونده نمی دون ...

🤣🤣🤣👌کامتت بالاییمو بخون بگو چطور بگم ک بفهمه؟

همون ک گفتم درست نکنم میگه مگه زنت غذا نمیخورن ک بهت ندادن 

دریت کنم میگه اضافه اومد اینجا شوهرم ک نمیتونه دوتا غذارو توی وعده بخوره عجبا 

چطودی بهش بگم ؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792