2777
2789
عنوان

ما عقد هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 124 پست
همینجوری توقع داشت پسرش کلا خونه ما غذا بخوره . ماه رمضونا به شوهرممیگفت تو هم برو خونه پدر زنت بخاب ...

اونا باید عروسو دعوت کنن حالا ماهم دعوت میکنیم اینا زر میزنن 

برعکسه 

کامتت بالایی رو بخون بگو چجوری اون جمله رو برسونم گلم 

قرار نیست بهش چیزی رو یاد اوری کنید

فقط کافیه به نفع خودتو پدر مادرت رفتار انجام بدی و با مهدبونی به بقیه استادندارد خودتو دیکته کنی مثل همون جمله ای که بالاتر بهت گفتم

دیگه لازم نیست چیزی رو برسونی.اینطوری لج و لج بازی و کدورت بینتون پیش میاد.تو باید با زرنگی کاری کنی همسرتو فقط یه هفته دو هفته یبار دعوت کنی و بدون اینکه جبهه بگیری همین.به این میگن سیاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جنگ راه ننداز بیخیال تازه اول راهی

کثافت اشغال 

بره بمیره هروقت پی خوشیاش میره بادرهمسایه غیبت کنه  و زر بزنه غذاش دیر میشه میگه خانواده زنت مگه چی میخورن مگه غذا نذاشتن برای خودشون ک ب توام بدن 

وقتیم ک شوهرمو دعوت میکنیم زر میزنه ک اره توخونه غذا اضافه اومد 

این ففط میخواد وقتی غذا توخونش هس شوهرم بخوره تموم شه نمونه ک مبادا پدرشوهرم سرش غر بزنه 

هرکقتیم ک غذا ندارن شوهرم بیاد خونه ما 

الان چیکارکنم اخرش؟ ی مدت نپزم ک پشت سرهم اشپزی کنه و دیگه زر نزنه یا بپزم ؟

کثافت اشغال  بره بمیره هروقت پی خوشیاش میره بادرهمسایه غیبت کنه  و زر بزنه غذاش دیر میشه ...

نپز والا ،اگه چیزی گفت مثلا گفت حالا  مگه برای خودشون غذا درست نمیکنن که تو هم بری بخوری بگو خونه ی شما که همیشه اضافه میاد حیف میشه

نپز والا ،اگه چیزی گفت مثلا گفت حالا  مگه برای خودشون غذا درست نمیکنن که تو هم بری بخوری بگو خو ...

اره . ی مدت نمی پزم باز میاد میگه چرا اونجا نهار شام نمی مونی یا میاد ب خودم میگه اون موقع اساسی حالشو میگیرم 

بچه هس انگار هردفعه ی زری میزنه 

حالا گیرپ ک شوهرم خونه ما بمونه شام مثلا ...

۷ نفر ادم یعنی ی بشقاب غذارو نمیتونن تموم کنن 

بهانشه 

ب چشم دیدم صدبار غذاوخوراکی میریزه دور  چطور اون موقع حیف نیس

🤣🤣🤣👌کامتت بالاییمو بخون بگو چطور بگم ک بفهمه؟ همون ک گفتم درست نکنم میگه مگه زنت غذا نمیخورن ک ...

من 15 ساله عروسم، بر اساس تجربه ی خودم میگم همیشه وقتی ناراحت میشی حرفاتو با احترام و به جاش بگو وگرنه ذره ذره جمع میشه یهو میترکه که کدورت پیش میاد، الانم هم شما کار خودتونو بکنید اگر غذا بود شوهرت بخوره نبود نیمرو بخوره یا بره مادرش بوقلمون بخوره ، اگر براساس حرفهای مادرشوهرتون کاراتونو انجام بدید همیشه هر کاری کنید یه چیزی میگه 

وقتی خونتون هست اون تایم و تصمیم میگیرید شام یا ناهار نگهش دارید یکم زودتر شوهرت زنگ بزنه بگه ناهار ...

یا چطوره بهش بگیم هروقت شوهرم بیاد خونمون اون وعده رو می مونه؟

یا همون ک بالاتر گفتم نمونه اصن ی مدت طولانی تا ایشون ادب بشه؟کدوم‌بهتره

حالا منظورمادرشوهرم از کارای ضدنقیضش چیه،

میخاد کار خودش راه بیفته وقتیم میاد خونه شما شوهرت میخاد بگه نه ما خودمون داریم ندار که نیستم که بعدها حالا یه وقتی بهش کنایه نزنی یه غذا توی خونه شما که پیدا نمیشد پسرت میومد خونه ما

من 15 ساله عروسم، بر اساس تجربه ی خودم میگم همیشه وقتی ناراحت میشی حرفاتو با احترام و به جاش بگو وگر ...

یعنی اگه غذا بود بخوره اگه نبود بره اونجا اونا حرفیم زرن گوش ندیم؟

من 15 ساله عروسم، بر اساس تجربه ی خودم میگم همیشه وقتی ناراحت میشی حرفاتو با احترام و به جاش بگو وگر ...

الان ناراحتم از حرف قبلیش چطور بهش برسونم؟

ی بار رفته بود باهمسایه ها بگو بخند کنه شوهرمنم بابد غذا میخورد میرفت سرکار 

رفت خونه دید مامانش هنوز توکوچه نشسته داش ویر میشد شوهرم میگه من هرروز این موقع میرم سرکار چرا غذا اماده نکردی مادرش فوری ب گردن من بدبخت میندازه میگه اره تو از خونه زنت داری میای ی چیزی بخوربیا مگه زنت خودشون غذا نمی خورن مگه چیزی نمیپزن😳😳😳🙄🙄🙄🙄😕

الانم ک شام نهار میدیم اینجوری میگه 

زر بیخودی میزنه نمیشه شوهرم ک اینجا غذا خورده اونجام بخوره ک ۲ باره 😑🙄 

چیکارکنم و چجوری این حرفشو یادش بیارم ک بفهمه خودش قبلا گفته نهارشام بمون حالا ک مونده باز ی تز دیگع میده